NYKOMMER I «BLOGGERNE»:

Kristine (19) er lei av all hetsen: – Nei, jeg har ikke spiseforstyrrelser

Bloggeren Kristine Ullebø (19) blir kalt for «jævla skjelett» fordi hun er tynn.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

– Det er greit at folk synes jeg er for tynn. Men de trenger ikke å kalle meg for «jævla skjelett» for det. Jeg synes det er utrettferdig, sier bloggeren Kristine Ullebø (19) til TV 2.

Gjennom bloggen sin og sosiale medier deler hun hver dag bilder av seg selv, og hun har sikret seg to modellkontrakter og et tilbud om å flytte til Milano for å jobbe fulltid som modell. Nå er hun også aktuell i den nyeste sesongen av Bloggerne, og vi møter henne på et pressetreff i forbindelse med serien.

Men bloggeren forteller at jo mer suksess hun opplever, jo mer hets blir hun utsatt for.

– Jeg er lei av at folk føler de har rett til å kommentere andre sitt utseende. Jeg synes ikke de har noe med det i det hele tatt, sier hun.

Fansen tror hun er syk

– Helt siden jeg gikk på ungdomsskolen har folk sagt at jeg har spiseforstyrrelser. Det har gått mange rykter, og kommentarfeltet mitt har handlet mye om det, forteller hun.

Ullebø har nemlig høy forbrenning. Og selv om hun prøver hardt, er det ikke så lett å gå opp i vekt.

– Jeg har møtt folk som har blitt sjokkert fordi jeg spiser sjokolade. Jeg spiser mer enn mange av vennene mine. Jeg er faktisk helt normal, akkurat som alle andre, sier hun.

– Må bevise at jeg spiser

Derfor kunne hun også ønske at vekta hennes kunne forbli en privatsak, uten at alle andre blandet seg borti.

– Det er veldig kjedelig for meg. Jeg jobber med å gå opp i vekt, men folk vil liksom ikke tro på det. Jeg føler hele tiden at jeg må bevise at jeg spiser det jeg vil og er sunn, sier hun.

På mange av bildene sine deler Ullebø mye hud. Det hender det fansen blir provosert av, og da blir det ekstra mye hets. Det går ikke én dag uten negative meldinger.

– Det er mange som kanskje mener at jeg ber om det, siden jeg legger ut lettkledde bilder på nett. Men jeg ber ikke om å bli sjikanert fordi jeg deler bilder av kroppen min. Jeg deler bilder av kroppen min fordi jeg er fri, og jeg har endelig klart å forsone meg med min egen kropp, sier Ullebø.

Bloggerne har premiere på TV 2 Livsstil mandag 20. februar, og kan ses mandag til torsdag kl. 21.30.

Bli mer kjent med den nye blogg-stjernen: