Rekordmange seere fikk med seg at Leif Einar «Lothepus» Lothe (47) vant den aller første sesongen av Farmen kjendis.

Hele 1,5 millioner benket seg foran TV-skjermen da Lothepus møtte Ida Gran-Jansen (29) i den avgjørende kunnskapskonkurransen.

Nå er produksjonsselskapet Strix godt i gang med å finne nye kjendiser til andre sesong av storsuksessen. Hvem dette blir er det ingen som vet ennå, men mange spekulerer.

Se hva årets kjendis-deltakere svarte da God kveld Norge spurte hvem de håper blir med i neste sesong i videovinduet øverst.

– Kan velge større navn

Morten Hegseth, Rampelys-journalist i VG, tror det blir lettere å få kjendiser til å stille opp i neste sesong.

– TV 2 kan velge større navn, nå tror jeg de kan få hvem de vil faktisk. Jeg tror det blir dritbra, sier Hegseth.

Underholdningsjournalisten har flere favoritter, i tillegg til at han gjerne skulle vært med selv.

– Jeg håper mest på Vår Staude, for jeg tror hun kan kvesse klørne skikkelig. Eller Signe Tynning. Ellers hadde Ari Behn, Eli Kari Gjengedeal og Marius Borg Høiby vært kult, men det skjer nok ikke, sier han, og legger til:

– Det trenger ikke være den største, kuleste kjendisen, men de må tenke på dem som har mulighet til å lage ellevill TV.

Mandag kl. 09.40 møter du Morten Hegseth, samt Petter Pilgaard og Linni Meister, i God morgen Norge for å snakke om andre sesong av Farmen kjendis.

Stem på din favoritt

TV2.no har ikke innsikt i hvem som blir med i andre sesong, og vi understreker at kjendisene som trekkes frem i denne uhøytidelige meningsmålingen er helt tilfeldige.

Vi synes, som så mange andre, at det er gøy å spekulere, og vi vil gjerne vite hvem du ønsker å se i neste sesong av Farmen kjendis.

Stem her: