INGEN MATCH: Ifølge Floyd Mayweather på Twitter er det ingen enighet mellom han og Conor McGregor om en kommende storkamp.
INGEN MATCH: Ifølge Floyd Mayweather på Twitter er det ingen enighet mellom han og Conor McGregor om en kommende storkamp. Foto: Andrew Couldridge

Mayweather avfeier kamp-avtale

Bokselegenden avviser at han og McGregor er enige om sensasjonell kamp.

– Selv om det har sirkulert flere spekulasjoner i media om at jeg har en kamp, vil jeg gjøre det helt klart at det ikke har blitt laget noen avtaler om kamp mot en annen utøver på dette tidspunkt.

Les også: The Sun og Mirror: McGregor og Mayweather enige om kamp

– Nyter pensjonisttilværelsen

Det skriver 39-årige Floyd Mayweather. Tweeten kommer i kjølevannet av gårsdagens spekulasjoner om at han og Conor McGregor var enige om å kjempe.

Mayweather avviser nå disse påstandene som tull, og sier selv at han nyter livet utenfor bokseringen.

– Jeg nyter pensjonisttilværelsen og livet. Dersom noe av dette forandres, vil jeg være den første som forteller dere det, skriver han videre på Twitter.

– Få orden i sakene

En «tweet» og en dag senere er tonen en litt annen for Mayweather. Her oppfordrer bokseren at McGregor må bli ferdig med Ultimate Fighting Championship (UFC) før det blir noe snakk om kamp.

– Hør her, Conor McGregor. Hvis du virkelig vil at denne kampen skal skje, må du først ordne opp i sakene med UFC, deretter få dine folk til å ta kontakt med mine folk, skriver Mayweather.

Conor «Notorious» McGregor på sin side skriver på sosiale medier at han er i Los Angeles i USA, uten videre å nevne hvorfor.

– Jeg er i Las Vegas. Floyd (Mayweather, jour.anm) har pensjonert seg som følge av min ankomst.

I am in Las Vegas. Floyd has retired on my arrival.

Et innlegg delt av Conor McGregor Official (@thenotoriousmma)

Så må det også nevnes at Mayweather har vært pensjonert siden 2015. 39-åringen står bokført med 49 kamper ubeseiret, hvorav 29 av disse har vært på knockout.