Balague: – Real Madrid er overbevist om at de klarer å kjøpe de Gea

Regjerende Mesterliga-mester Real Madrid vil møte utkjøpsklausulen for å kjøpe Manchester Uniteds stjernekeeper David de Gea.

David de Gea har de siste sesongene markert seg som Manchester Uniteds og en av Premier Leagues beste spillere.

Men de siste ukene har ryktene om at spanjolen kan komme til å forlate Old Trafford til fordel for Real Madrid til sommeren blitt sterkere og sterkere.

Den spanske avisen AS hevder at Real Madrid skal være klar til å møte utkjøpsklausulen på 683 millioner kroner de Gea visstnok skal ha i sin kontrakt med Manchester United for å hente keeperen til Bernabeu i neste overgangsvindu.

– Ingen vet hva som skjer i fremtiden
De Gea, som har en kontrakt med Manchester United som strekker seg frem til juni 2019, bidro tidligere denne uken ikke akkurat til å dempe ryktene i et intervju med AS.

RYKTER: Spanske aviser flommer nesten over av David De Gea-rykter om dagen. Her fra spanske Marca. FOTO: Faksmilie. 
RYKTER: Spanske aviser flommer nesten over av David De Gea-rykter om dagen. Her fra spanske Marca. FOTO: Faksmilie. 

– Ingen vet hva som skjer i fremtiden, ble de Gea sitert på av avisen.

Han understreket imidlertid at han stortrives i Manchester United.

– Fremtiden er fremtiden. Jeg er veldig fornøyd med å spille for Manchester United, det er en strålende klubb å være i. Jeg liker virkelig å spille i England, mente 26-åringen, som likevel svarte kryptisk på spørsmål om han kunne tenke seg en overgang til Real Madrid:

– Jeg ønsker ikke å snakke om det. Det er et tema jeg ikke vil si noe om mer. Akkurat nå er jeg bare fokusert på min klubb, sa han.

– Real Madrid er overbevist
Guillem Balague regnes som en av de fremste ekspertene på spansk fotball og følger La Liga tettere enn de fleste.

Sky Sports-eksperten hevder å ha kjennskap til at Real Madrid er overbevist om at klubben makter å sikre seg David de Gea til sommeren.

– David de Gea er Real Madrids mål nummer én på overgangsmarkedet. Thibaut Courtois er nummer to på listen, men Real Madrid er overbevist om at de vil lykkes med å signere de Gea, sier han til Sky Sports News.

– Lloris blir i Spurs
Tottenhams keeper Hugo Lloris er også blitt koblet til Real Madrid på ryktebørsen. Disse ryktene avviser Balague som «falske nyheter».

– Slik jeg har forstått det så er Hugo Lloris ikke på radaren til Real Madrid i det hele tatt. Han vil bli værende i Tottenham, slår Balague fast om Real Madrids keeperjakt.