FIKK GAVE: John Terry røper hva han fikk av sin kjære på Valentinsdagen. 
FIKK GAVE: John Terry røper hva han fikk av sin kjære på Valentinsdagen.  Foto: Twitter/Instagram

Fotballstjernenes sukkersøte Valentine’s Day-bilder

Fotballstjernene har lagt ut romantiske bilder på sosiale medier. Men kun 21 prosent av fansen ville valgt en romantisk middag fremfor fotball, viser ny undersøkelse.

14. februar feirer verden Valentinsdagen, også kjent som «Alle hjerters dag» eller «Kjærlighetsdagen».

Feiringsskikken oppstod på slutten av 1500-tallet, og har antagelig opphav i folkelig tro på at fuglene begynte å pare seg på denne dagen, ifølge Wikipedia.

Men blant fotballsupporterne står ikke Valentinsdagen like høyt i kurs. I hvert fall ikke om en skal tro en ny undersøkelse publisert i The Daily Mail.

– 21 prosent ville valgt fotball fremfor romantisk middag
Den viser at kun 21 prosent av supporterne som ble spurt i undersøkelsen ville valgt en romantisk middag med sin kjære fremfor en fotballkamp.

Samtidig svarer 45 prosent av supporterne at de vil tilbringe Valentinsdagen med å se en fotballkamp på TV. Tirsdag kveld er det som kjent Mesterliga-fotball igjen, så akkurat det er kanskje ikke så rart.

Videre svarer én av ti at de tenker på fotball mens de har sex med sin partner, og 59 prosent av de spurte sier de heller ville forlatt sin kjæreste eller kone fremfor å bytte favorittlag i fotballens verden.

Fotballstjernenes sukkersøte bilder
Fotballstjernene virker imidlertid å ha en annen oppfatning av Valentinsdagen.

Happy Valentines Day @toniterry26 I Love You Baby 😘 🎁♥️

Et innlegg delt av John Terry (@johnterry.26)

På sosiale medier har flere av Premier Leagues største stjerner lagt ut bilder av det de har fått i gaver og romantiske bilder av sine kjærester.

Chelsea-spilleren John Terry røper at han blant annet fikk en bok av Pep Guardiola og sjokolade av sin kone, mens lagkamerat Cesc Fagregas la ut et skikkelig klinebilde med sin bedre halvdel Daniella Semaan.

– Du er min Valentin hver eneste dag, skriver spanjolen under bildet som er tatt i varmere strøk.

Evertons midtbanespiller Morgan Schneiderlin kopierer Fabregas og legger også ut et sukkersøtt kyssebilde av sin kjæreste tatt ved bassengkanten.

Neymar koser med sin kjære i hengekøyen
Bayern Münchens Douglas Costa har publisert et bilde der han er på romantisk sykkeltur med sin kone Louisa Ramos, mens Barcelonas superstjerne viser frem et et bilde der han koser med sin kjæreste Bruna Marquezine i en hengekøye.

Men ikke alle er like seriøse. Den tidligere Leeds, Luton og Sheffield United-spilleren Chris Kamara, som de siste årene har jobbet som TV-ekspert for Sky Sports, har lagt ut et bilde der han ligger i sengen med roser og en skikkelig kosebamse.

Phil Neville har det litt artig på broren Phil Nevilles bekostning. Han har nemlig lagt ut et bilde der Gary Neville kysser sin tidligere lagkamerat Paul Scholes på munnen.

– Valentinsdagen for åtte år siden, ser dere forelskelsen i Gary Nevilles øyne, skriver Neville under bildet.

Happy Valentine's Day babe 😘🔥😍

Et innlegg delt av Steven Gerrard (@stevengerrard)

You are my valentines every single day ❤ @daniellasemaan

Et innlegg delt av Cesc Fàbregas (@cescf4bregas)

Valentines day 8 years ago look at the love in @gneville2 eyes??

Et innlegg delt av Philip Neville (@philipneville18)

Happy valentine's day ❤❤

Et innlegg delt av Morgan Schneiderlin (@schneiderlinmo4)

Happy Valentine's Day ❤️

Et innlegg delt av Nj 🇧🇷 👻 neymarjr (@neymarjr)

Happy valentine's Day... @lou.ramos ❤

Et innlegg delt av ⚡️DC11⚡️ (@douglascosta)