Her er Guardiola-gesten som rører en hel fotballverden

City-manageren viser høy klasse når han ønsker Harry Arter til lykke med den kommende fødselen. – Han er verdens beste manager, mener Bournemouth-spilleren

Sluttsignalet hadde nettopp gått i kampen som endte 2-0 i favør de blå fra Manchester. Like etter gikk City-manager Pep Guardiola til Harry Arter ute på banen.

– Jeg beklager det som hendte. Lykke til med fødselen, sa Guardiola til Bournemouth-spilleren.

Mistet nyfødt barn

Grunnen er at Arter og hans kone mistet sin nyfødte datter i desember 2015. Nå venter paret et nytt barn, og kona Rachel har termin om noen dager.

Arter sier i følge Daily Echo at det var stort av City-sjefen å gjøre denne gesten.

– Han ga meg og min partner sine lykkeønskninger. Han er en jeg har stor respekt for. Denne gesten ga meg et smil om munnen.

Arter, som er født i England, men spiller på det irske landslaget, sier han fulgte Guardiola da han var manager i Barcelona. Han er også imponert over hva han har gjort i City.

– Jeg mener han er verdens beste manager. Det er ingen andre som er i nærheten av han og eller det han har oppnådd, konstaterer 27-åringen.

Les også: Hetset Premier League-spiller om hans dødfødte datter

FIKK KLEM AV CITY-SJEFEN: Harry Arter fikk lykkeønskninger og en omfavnelse av Pep Guardiola. Arter og hans partner Rachel venter barn i de kommende dagene.
FIKK KLEM AV CITY-SJEFEN: Harry Arter fikk lykkeønskninger og en omfavnelse av Pep Guardiola. Arter og hans partner Rachel venter barn i de kommende dagene.

Ga sine gratulasjoner

På pressekonferansen etter kampen ble City-manageren spurt om hans omfavnelse av Arter.

– Han skal snart bli far, så jeg ga han og hans partner mine gratulasjoner, fordi jeg vet hva som har skjedd tidligere, og forhåpentligvis går det bra med barnet deres, forklarte Guardiola.

Arter har en tatovering dedikert til sin avdøde datter på armen. Han sa nylig til pressen at han hver kamp han spiller, spiller han for henne.