Sjekk Lørenskog-guttas utradisjonelle oppladning

Lørenskog er det eneste laget som kan vippe Oilers ned fra serietronen. Innspurten har de forberedt på en noe spesiell måte.

Det er tre kamper igjen av grunnserien, og Lørenskog ligger bare fem poeng bak Stavanger Oilers i kampen om serietittelen.

Innspurten blir en thriller. I noe uvante omgivelser trigget guttene konkurranseinstinktet.

– Det er kult! Viktig å koble av med noe sånt i en hektisk hockeysesong, konstaterer Lørenskog-spiller Magnus Brekke Henriksen.

Se reportasje øverst i artikkelen

De fleste gutta blir som små barn igjen i MegaFun på Lørenskog. Løpende rundt med laserpistoler og flyvende i lekelandets egen vindtunnel tror guttene selv de har funnet den perfekte vinneroppskriften før den intense serieinnspurten.

– Konkurranseinstinktet skjerpes maks. Man konkurrerer mot de andre på laget, så man må bare kline til, gliser Mikael Dokken.

Formlaget Lørenskog har hatt en imponerende vinter.

– Når et lag går gjennom den fasen vi gjorde og holder sammen, så gjør det oss bare sterkere. Det er derfor vi har lyktes, sier lagets toppscorer og importhelt Jason Krog.

For ting så ikke lyst ut tidlig i sesongen. Lørenskog kjempet i bunnen av tabellen og lite fungerte. Nå kan Lørenskog kapre serietittelen foran nesa på Oilers og har masse selvtillit før sluttspillet starter i mars.

– Vår erfaring er det som gjør oss til det perfekte sluttspillaget. Ikke nødvendigvis vår fart og våre ferdigheter. Det er erfaringen som forhåpentligvis vil gjøre at vi lykkes, sier James Sixsmith.

– Nå er vi inne i den kuleste delen av sesongen, så vi må bare kjøre på, sier Dokken.

– Det har vært en veldig artig reise og forhåpentligvis er det mer bra i vente, sier Jason Krog.