Zlatan Ibrahimovic kaster seg inn i McGregor-Mayweather-krangelen.
Zlatan Ibrahimovic kaster seg inn i McGregor-Mayweather-krangelen. Foto: Jason Cairnduff

Avviser Zlatan-uttalelser som oppspinn

– Zlatan har aldri sagt dette.

En av slåssverdens lengste og etter hvert mest slitsomme krangler er mellom den irske MMA-stjernen Conor McGregor (28) og den amerikanske boksestjernen Floyd Mayweather (39).

Søndag skrev avisen Mundo Deportivo en sak der de siterte Zlatan Ibrahimovic om feiden.

– Jeg er lei dramaet mellom Mayweather og McGregor. Det ville vært bedre om de slutter å tulle og heller slåss mot meg. La oss se hvordan det går, men begge vil ende opp på sykehus, skulle Zlatan spøkefullt ha sagt ifølge Mundo Deportivo.

Nå avviser Mika Lepistö, som er Zlatans varemerkeagent, sitatet overfor Aftonbladet.

– Zlatan har aldri sagt det. De har funnet på alt, sier Lepistö, som skal ha forhørt seg med Ibrahimovic om saken og fått til svar at det var oppspinn.

Trener taekwondo

Den 35 år gamle svensken nyter suksess som spiss i Manchester United. Utenom fotball liker han kampsport og har selv sort belte i taekwondo.

Taekwondo-treningen er noe av det som gjør at Ibrahimovic som 35-åring kan ha fysikken til å kjempe om toppscorertittelen i Premier League.

Andre fotballspillere har prøvd å tirre McGregor. Nice-spiss Mario Balotelli har gjort et forsøk for å få den iske MMA-fighteren til å møte sin venn Giorgio Petrosyan i oktagonen.

På spøk forsøkte også Arsenal-spiss Olivier Giroud seg med en utfordring i oktober, men konkluderte raskt med:

– Okei, jeg er død.