Mata og Martial fikset Manchester United-seier

Overbevisende 2-0-seier for José Mourinhos menn på Old Trafford.

Manchester United-Watford 2-0

Uten noen problemer hjemme på Old Trafford kunne Manchester United innkassere tre poeng mot Watford.

– Overbevisende forestilling
Scoringer av Juan Mata og Anthony Martial sørget for 2-0-seier og tre nye poeng for et United-lag som gjør alt for å kjempe seg tilbake i topp fire og Champions League.

– Det var en overbevisende forestilling, og vi er veldig glade i dag, sier Mata.

Se sammendrag fra kampen i videovinduet øverst på siden!

Seieren sender José Mourinhos mannskap opp i ryggen på den fjerdeplasserte byrivalen City, som med ett poengs forsprang på United møter Bournemouth mandag kveld.

I Premier League er United fremdeles blant de beste formlagene. Ikke siden tapet for Chelsea i 23. oktober i fjor har rødtrøyene gitt fra seg tre poeng.

– For det første handler det om å komme inn i topp fire. Vi har vunnet kampen, men ikke klatret oppover på tabellen. Vi ønsker å komme høyere og høyere. Man vet aldri hvor det ender, sier Mata.

Mourinho øyner håp om en topp fire-plassering, men anser kampen om Premier League-tittelen som mer eller mindre avgjort.

– Chelsea er et veldig godt defensivt lag. De forsvarer seg veldig godt med mange spillere. Jeg tror at det laget som er defensivt anlag og scorer på kontringer og dødballer vinner tittelen. Så jeg tror ikke de roter det bort, men fotball er fotball, sier Mourinho.

 Bilic klikket av overtidsmål og kastet mikrofon i bakken

United-dominans
Watford hadde ingenting å stille opp med mot et United-lag som sprudlet i den første omgangen. Sjanse på sjanse trykket Watford lenger og lenger ned i grøften. Etter at Zlatan Ibrahimovic hadde hentet ut den beste av Heurelho Gomes med en heading fra kort hold halvtimen ut i kampen, maktet ikke gjestene å stå imot mer.

Juan Mata bredsidet inn pasningen fra Anthony Martial etter vakkert kombinasjonsspill.

 Gabbiadini-dobbel for Southampton

Kampen nærmet seg én time gammel da det var Martial sin tur til å havne på scoringslisten. Et lite fremspill av Ibrahimovic ga franskmannen. Iskald satte han inn 2-0 til United, som kontrollerte inn til seier de siste 20 minuttene.

Etter to seirer på rad ble Watford sendt ettertrykkelig ned på jorden igjen lørdag kveld. Keeper Gomes mente at spillerne ikke var klare da kampen starter.

– Vi var bedre i den andre omgangen, men det var for sent. Vi er skuffet, men vi taper sammen. Vi ser fremdeles oppover på tabellen, fordi vi har kvalitet i stallen. Når vi «møter opp», kan vi kjempe mot alle, sier Gomes.

 Allen ble matchvinner for Stoke