Juan Mata til TV 2: – Chelsea fortjener Premier League-tittelen

Manchester United-stjernen Juan Mata tror det skal mye til for at gamleklubben Chelsea ikke stikker av med ligatittelen i Premier League.

Lørdag kl. 15.50: Manchester United-Watford på TV 2 Sport Premium og tv2sumo.no.

Juan Mata kalles ”the nicest guy in football”, og det er ikke uten grunn.

Spanjolen var i strålende humør da han møtte TV 2 Manchester i går, til tross for at han innser at Manchester United er så godt som ute av tittelkampen i Premier League.

– Det mest rettferdige vil være å si at Chelsea er nære. Veldig nære. De leder med mange poeng og jeg har vanskelig for å tro at de kommer til å miste poeng hver uke. De har vært utrolig gode, så langt fortjener de å vinne, sier Mata til TV 2.

Manchester United ligger i øyeblikket på sjette plass i Premier League, men nærmer seg topp fire, der Mata mener de hører hjemme.

– Det er jevnt. Veldig jevnt. For en fotballsupporter må det være en veldig spennende sesong. Seks lag kjemper om de viktigste plassene. Alle er storklubber, så dette blir ikke lett. Men vi skal gjøre vårt ytterste for å klare det, sier han.

Juan Mata og resten av Manchester United har et veldig tett kampprogram fremover med oppgjør i både Premier League, Europaliagen, Ligacupen og FA-cupen. Men spanjolen ser ikke på det som noe negativt.

– Jeg synes det er bra fordi det vitner om at vi er gode og henger med i samtlige cuper og ligaer for oss denne sesongen. Det er ikke mange klubber som kan si det samme.