Girouds skorpionscoring ble IKKE månedens mål i Premier League

Sjekk hvilken scoring som overgikk franskmannens.

Januar 2017 har virkelig vært en god måned for å se flotte fotballscoringer i Premier League. Mange trodde kanskje sesongens mål allerede var scoret da Arsenals Olivier Giroud serverte en utrolig «skorpionscoring» med hælen i 2-0-seieren over Crystal Palace 1. januar.

– Det er et av tidenes vakreste mål i Premier League, skrøt Premier League-kommentator Simen Stamsø Møller i pausen. – Det går på få touch i forkant. Det er nydelig satt. En fin kombinasjon av improvisasjon og teknikk, sa han videre.

– Det er kunst av Giroud. Han har bare èn mulighet. Og det er å prøve, stemte Brede Hangeland i.

Men det er flere kraftspisser på balløya som besitter god teknikk, timing og koordinasjon.

Andy Carroll – stolt som en hane.
Andy Carroll – stolt som en hane.

West Hams Andy Carroll serverte en godbit av de sjeldne da han banket inn en flyvende volley 14. januar. Også i denne kampen var Crystal Palace motstander.

Nå har en jury kåret scoringen til januars vakreste i Premier League.

– Jeg er i ekstase over å ha vunnet prisen for månedens vakreste scoring, særlig med tanke på hvor mange fantastiske mål det har blitt scoret i januar, sier den tidligere Liverpool-spissen til West Hams offisielle nettsider.

– Med en gang jeg traff ballen visste jeg at den ville gå inn. Jeg fikk et godt treff, og det er definitivt det beste målet jeg noen gang har scoret. Et mål jeg er veldig stolt av, fortsetter Carroll.

Samtidig er det klart at Tottenhams målfarlige midtbanespiller Dele Alli er kåret til månedens spiller. Han var Tottenhams mestscorende spiller med fem scoringer i januar.

 Se den magiske Carroll-volleyen