Hevder Klopp vraker Mignolet igjen

Jürgen Klopp bytter sisteskanse før toppkampen mot Tottenham.

Se Liverpool-Tottenham på TV 2 Sport Premium og Sumo lørdag kl. 18.30!

Keeperrunddansen fortsetter i Liverpool. Simon Mignolet har voktet buret for rødtrøyene siden desember og stått bakerst i rekkene i det som har vært en elendig start på 2017.

Nå kommer trolig manager Jürgen Klopp til å gjøre et bytte på keeperplass til lørdagens toppkamp mot Tottenham. Mirror skriver nemlig at Loris Karius igjen får tillit mellom stengene.

Mignolet startet sesongen som lagets keeper, men etter fem runder ble belgieren plassert på benken og erstattet av Karius. To måneder senere, i kjølvannet av 2-2-kampen mot West Ham hjemme på Anfield, måtte Karius legge fra seg hanskene og Mignolet fikk slippe til.

Etter et 2017 med kun én seier, mot lille Plymouth i FA-cupen, er Mignolet igjen klar for benken.

Se hvordan Liverpool tapte 0-2 mot Hull i videovinduet øverst på siden!

Nederlaget for Hull i forrige serierunde var trolig nådestøtet for Liverpools drøm om å vinne et trofé denne sesongen. Merseyside-klubben er ute av alle cupene og har 13 poeng opp til ligaleder Chelsea fra sin femteplass. Det meste tyder på at det blir en kamp om å havne innenfor topp fire og dermed få en plass i neste sesongs Champions League.

Mirror skriver også at Giorgino Wijnaldum og Divock Origi er ventet å starte lørdagens kamp mot Tottenham. Både Dejan Lovren og Adam Lallana stod over torsdagens fellestrening på Melwood, men det er lite trolig at duoen må stå over Spurs-kampen.