– Dere ser «89 millioner-Pogba», dab og alt sammen

Joshua King forteller om sin tidligere lagkamerat Paul Pogba.

Joshua King har gode dager i Bournemouth. I forrige kamp scoret han to mål mot Everton i 3-6-tapet på Goodison Park.

25-åringen holder også kontakten med tidligere lagkamerater. Noen av dem er nå større stjerner enn de fleste.

Før jul la han ut et bilde på Instagram der han var på juleshopping i London med sønnen sin og Manchester Uniteds milliardkjøp Paul Pogba.

– Jeg var med ungen min og kjøpte gaver i London og vandret rundt, så sendte han en melding og sa han var i London, så vi møttes og shoppet og spiste, forteller King til TV 2.

– Jeg vet ikke hvorfor det er så stort, men det er litt annerledes for dere. Jeg har spilt med han i Manchester United. Dere ser 89 millioner-Pogba, dab og alt sammen. Jeg ser bare en hyggelig person som også er en av verdens beste fotballspillere. Så det er ikke noe forskjell der.

FOTO: Instagram/iamjoshuaking
FOTO: Instagram/iamjoshuaking

– Er det sånn at dere har holdt kontakten etter at dere gikk hver deres vei fra Manchester United?

– Når man bytter klubb, får man nye venner, det er vanskelig å holde kontakten, og han spilte jo i Italia også. Jeg snakker med ham av og til, og vi holder kontakten, men det er jo ikke sånn at jeg sitter og facetimer med gutten annenhver dag, det er det ikke, sier King.

Spissen har endret livsstil nå som han har fått familie.

– Jeg har barn og familie nå, så jeg har ikke så mye tid som jeg hadde før da jeg var singel og vågal og på farta, men nå har jeg roet meg ned og blitt voksen. Jeg prøver likevel å holde kontakten med vennene mine fra tiden i Manchester United, Blackburn og herfra også, om jeg skal dra noen gang.

Mandag kveld ser du Bournemouth mot Manchester City på TV 2 Sport Premium kl. 21.