Semifinalistene er klare for kamp – slik skal de vinne Farmen kjendis

Ida Gran-Jansen, Leif Einar «Lothepus» Lothe eller Petter Pilgaard vinner Farmen kjendis.

Søndag avgjøres det hvem av Petter Pilgaard (36), Ida Gran-Jansen (29) og Leif Einar «Lothepus» Lothe (47) som vinner Farmen kjendis.

Endelig skal jubelen slippes løs, og pokalen heves.

De tre semifinalistene er spente i forkant av konkurransen, og lover å gi alt de har.

– Når man først har kommet så langt, så vil man jo vinne. Konkurrentene er sterke, men jeg skal gjøre alt jeg kan, sier Ida Gran-Jansen til TV 2.

– Lover det blir spennende

Lothepus er også klar.

– Jeg tror det blir heftig. Jeg kan love at det blir spennende, det er det eneste som er helt sikkert, forteller «Fjorden Cowboys»-helten.

For Petter sin del har finaleuken bestått av mye venting, ettersom han vant første del av gårdskonkurransen.

– Jeg synes fortsatt det er surrealistisk at jeg klarte å kaste meg rett til semifinalen under øksekastingen. Nå gleder jeg meg til å konkurrere igjen, sier han ivrig.

Ikke nervøs

Både Petter og Ida er spente på hva som venter dem, og er tydelig på hva de frykter.

– Jeg håper vi ikke får noe fra smia, for da ligger jeg tynt an. Ellers får jeg ikke gjort noe annet, enn å gjøre mitt beste, sier Ida.

– Jeg frykter melkespann aller mest. Da er jeg mest sannsynlig ute, for både Lothe og Ida gruser meg der. Ellers tror jeg at jeg skal klare å bite fra meg. Jeg skal gjøre så godt jeg kan, medgir Petter.

Lothe fnyser når han får spørsmål om han er nervøs.

– Om jeg er nervøs, nei. Jeg har aldri vært nervøs, konstaterer hardhausen.

– Håper jeg står i finalen med Petter

Det er ingen tvil om at Petter Pilgaard og Lothepus har utviklet et uventet og spesielt vennskap gjennom oppholdet på Farmen.

Bygutten Petter, som var helt ribbet for gårdserfaring, kom inn med et ønske om å bli mer mann. Han fant fort ut at Lothe var rette person å få hjelp fra.

– Ida er helt rå, men jeg synes det hadde vært veldig gøy med meg og Lothe i finalen. Læregutten mot læremesteren liksom. Så får vi se hvor mye jeg har lært, bedyrer 36-åringen.

Lothepus er helt enig.

– Jeg håper jeg står i finalen sammen med Petter, for å se om han har lært noe i det hele tatt. Hvis jeg kommer til finalen da. Men det å vinne betyr ikke så mye for meg. Vennskapet jeg har fått med de andre deltakerne betyr mer, medgir han.

Svaret på hvem som vinner får du på TV 2 i kveld kl. 20.00.