Linni (31) med kjærlighets-erklæring etter Farmen

«Jeg elsker de og dere av hele mitt hjerte», skriver Linni Meister.

Onsdag måtte Linni Meister (31), Tore Petterson (37) og Vendela Kirsebom (50) forlate Farmen-gården, da de siste semifinalistene ble klare.

Meister kom inn som utfordrer i årets sesong sammen med bloggeren Marna Haugen, og sier oppholdet har vært svært minneverdig.

«Tusen takk for meg, lille vakre Norge», skriver hun på sin Facebook-side.

«Jeg har vært så privilegert som har fått opplevelser og minner for livet <3 Må si meg mer enn fornøyd med 4.plass og vil avslutte denne meldingen med å takke alle dere som heiet på meg, endret deres syn på meg, og lot meg fikk muligheten til å vise dere den ekte meg», fortsetter hun.

«Elsker dere av hele mitt hjerte»

Meister skriver at til tross for mange år i «reality-bransjen», er oppholdet på Farmen kjendis det beste tv-programmet hun har vært med på.

«Mest av alt vil jeg takke for at dere bidro med å gi meg muligheten til å bli kjent med mennesker som har blitt mine venner for livet <3 Jeg elsker de og dere av hele mitt hjerte», skriver hun.

Gjennom ukene på gården fikk Linni blant annet oppmerksomhet for sin tårevåte krangel med Vendela Kirsebom. 31-åringen avslører imidlertid at de to ikke er uvenner i dag.

«No hard feelings og vi er fortsatt venner», skriver hun.

Finale

Søndag sendes siste episode av Farmen kjendis. Nå står det mellom Leif Einar «Lothepus» Lothe (47), Petter Pilgaard (36) og Ida Gran-Jansen (29), som alle kjemper om å bli vinneren av tidenes første kjendisversjon av Farmen.

Hvem som vinner Farmen kjendis av Petter, Ida og Lothe, ser du på TV 2 søndag kl. 20.00.