Da Luis Suárez pådro seg et rødt kort i sluttminuttene av Barcelonas hardt tilkjempede semifinale-seier over Atlético Madrid, pådro stjernespissen seg samtidig en utestengelse fra finalen i Copa del Rey.

Barca er imidlertid langt fra fornøyd med uruguayanerens røde kort, og har bestemt seg for å anke avgjørelsen.

De mener at det andre gule kortet var altfor strengt idømt, og at Suárez ikke var ufin med armene i duellen med Atléticos Koke.

Se situasjonen i Sportsnyhetene øverst.

Men det hele kan slå tilbake på katalanerne.

Ifølge Marca vurderer dommernes tekniske komité i Spania å straffe Suárez ytterligere. Den spanske avisen skriver, som også konkurrenten AS gjør, at uruguayaneren risikerer en kamp eller to til.

Det på grunn av at han nektet å forlate banen, og kommentarene han kom med etter kampen.

– Jeg kan bare le av det andre gule kortet jeg fikk. Det var ikke engang et frispark, men vi vet hvordan det fungerer her. Det virket som dommeren fikk det han ønsket seg, sa Suárez til en TV-kanal etter kampen.

Barcelona har også protestert på det gule kortet Sergio Busquets fikk på overtid. Busquets sparket bort ballen, men klubben påpeker at det var to baller på banen på det tidspunktet.

Barca møter enten Celta Vigo eller Alavés i cupfinalen, som det ikke er bestemt hvor skal avholdes.

Det blir enten på Real Madrids Santiago Bernabeu, eller på Atléticos Vicente Calderon – og ifølge spanske medier er Bernabeu, erkerivalens hjemmebane, stadion som Barcelona foretrekker.