Kunne du tenkt deg denne som nybil til under en halv million kroner, og med 1.200 hk innabords? Den muligheten har du i USA. 
Kunne du tenkt deg denne som nybil til under en halv million kroner, og med 1.200 hk innabords? Den muligheten har du i USA. 

Her får du helt ny Mustang med 1.200 hk (!) – til 425.000 kr!

Dette er jubelpris for deg som liker rå kraft!

Når er mye for mye? Tydeligvis aldri, ifølge Ford-forhandleren Lebanon Ford i USA.

Forhandleren i Ohio selger nye og brukte Forder til folket i Middletown, Dayton, Mason og Franklin. Men midt oppi alle bilene man selger, skjuler det seg en overraskelse. Nemlig ekstremt brutale Mustanger.

I fjor vartet forhandleren opp med nye Mustanger utrustet med 727 hk, til kun 40.000 dollar! Altså rundt regnet 340.000 kroner.

Men nå har man gått enda et skritt lenger, og tilbyr en helt ny Mustang GT med doble turboer som gir åtteren under panseret 1.200 hk! 1-2-0-0 hestekrefter! Til kun 49.995 dollar, eller rundt regnet 425.000 kroner!

Garanti kan du glemme

Pakken heter LFP Hellion, og leveres i et begrenset opplag fra Lebanon Ford. Man kan velge mellom to versjoner av pakken. Den første koster 45.499 dollar (386.000 kroner), og har doble turboer, mens versjon to har litt mer oppgraderinger på turbooppsettet for å takle mer effekt.

Nå er det faktisk ekstra viktig å vaske bilen

1.200 hk virker i overkant voldsomt, og de fleste kundene vil gå for rundt 600 hk med 6 psi i turbotrykk, altså rundt 0,4 bar. Det er en høyst moderat turbotrimming. Skal man derimot opp i et firesifret effektuttak som Lebanon Auto kan tilby, så snakker vi over 30 lbs, altså mer enn 2 bar. Da kan du glemme alt som heter nybilgarantier, for å si det sånn…

Velkommen til en real turbofest! Foto: Lebanon Ford
Velkommen til en real turbofest! Foto: Lebanon Ford

354 kroner per hest

De to versjonene av LFP Hellion pakken kan også installeres på brukte Mustanger, hvis du ikke vil ha en ny Mustang GT. Pris er ikke oppgitt. Vil du derimot ha en ny Mustang GT med LFP Hellion pakken, kan du i ro og mak velge akkurat den modellen du vil ha, med den fargen du ønsker, og det utstyret du helst vil ha. Før du så lar Lebanon Auto installere LFP Hellion pakken.

Selv om garantivilkårene blir dårlige med 1.200 hk, har du fått hestene latterlig billig. 1.200 hk for 425.000 kroner betyr at du betaler 354 kroner per hest. Den samme effekten i en 20-millioners superbil vil være rundt 16.000 kroner per hest.

Så det er i hvert fall ingen ting å utsette på prisen for Lebanon Auto sin Ford Mustang GT.

Dette er bestselgerne rundt om i Europa