DREPTE LISA HOLM: 36-åringen, som på bildet til venstre blir pågrepet i 2015, er dømt til livstid i fengsel for drapet på 17 år gamle Lisa Holm (t.h).
DREPTE LISA HOLM: 36-åringen, som på bildet til venstre blir pågrepet i 2015, er dømt til livstid i fengsel for drapet på 17 år gamle Lisa Holm (t.h). Foto: Expressen / Privat

Lisa Holms morder angrepet i fengselet

Nerijus Bilevicius (36), som drepte svenske Lisa Holm (17) i 2015, ble mandag morgen mishandlet i fengselet hvor han soner sin straff.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Blant annet skal Bilevicius ha fått varmt vann kastet i ansiktet sitt, skriver Aftonbladet.

Angrepet, som fant sted mandag morgen, skal ha skjedd i et pauserom hvor flere andre fengselsinnsatte var til stede.

Er blitt adskilt fra de andre fangene

Fengselet ser såpass alvorlig på hendelsen at Bilevicius er blitt adskilt fra andre innsatte i fengselet.

De ansatte skal nå utrede hva som skjedde og hva Bilevicius' rolle var i sammenstøtet.

Bilevicius soner en livstidsdom på avdelingen for seksualforbrytelser ved Norrtälje fengsel etter at han drepte 17 år gamle Lisa Holm i juni 2015.

Ble funnet i et klesskap

Holm forsvant på kvelden 7. juni, etter at hun hadde stengt kafeen i Kinnekulle hvor hun jobbet. 17-åringen skulle kjøre mopeden sin hjem til utkanten av Skövde, men kom aldri fram.

En massiv leteaksjon ble iverksatt, og fem dager senere ble hun funnet død. Hun var delvis avkledd og lå gjemt i et klesskap i en brakke bare noen kilometer fra kafeen. Obduksjonen viste at hun ikke var blitt voldtatt.