Mandag kveld satte Farmen kjendis sesongrekord med 1.051.000 seere. Med to episoder igjen har Farmen kjendis et snitt på 948.000 seere, og vil dermed bli tidenes rekord for TV 2.

– Det er nesten litt uvirkelig å få oppleve en slik seersuksess i 2017. Dette er ikke bare en seier for TV 2 og for produksjonsselskapet Strix, men det er en seier for norskprodusert innhold, sier programdirektør Jarle Nakken i en pressemelding.

Tøff konkurranse

Han understreker at dette er en bragd i dagens TV-hverdag med sterke konkurrenter som Netflix og HBO.

– Farmen kjendis evner å samle folket rundt TV-skjermene på en helt unik måte og når programmet har godt over 60% andel i de kommersielle gruppene på en vanlig ukedag, så sier det alt om at velprodusert norsk innhold slår alt annet, står sterkt blant seerne og har en gjennomslagskraft som både vi i TV 2, norsk produksjonsbransje og alle som jobber med å skape unikt innhold burde være stolte av, forklarer Nakken.

Slår Jakten på kjærligheten

Den forrige rekorden ble satt av første sesong av Jakten på kjærligheten i 2004, med et snitt på 933.000.

TV 2 har allerede bestilt en ny sesong av Farmen kjendis, som vil bli sendt på TV 2 i 2018. Opptakene vil finne sted på forsommeren, og produksjonsselskapet Strix er allerede i gang med å finne 12 nye kjendiser.

Farmen kjendis ser du på mandag kl. 21.40, samt onsdag og søndag kl. 20.00.