Farmen kjendis slår alle rekorder på TV 2

Med et snitt på 948.000 seere er Farmen kjendis TV 2s største suksess noensinne.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Mandag kveld satte Farmen kjendis sesongrekord med 1.051.000 seere. Med to episoder igjen har Farmen kjendis et snitt på 948.000 seere, og vil dermed bli tidenes rekord for TV 2.

– Det er nesten litt uvirkelig å få oppleve en slik seersuksess i 2017. Dette er ikke bare en seier for TV 2 og for produksjonsselskapet Strix, men det er en seier for norskprodusert innhold, sier programdirektør Jarle Nakken i en pressemelding.

Tøff konkurranse

Han understreker at dette er en bragd i dagens TV-hverdag med sterke konkurrenter som Netflix og HBO.

– Farmen kjendis evner å samle folket rundt TV-skjermene på en helt unik måte og når programmet har godt over 60% andel i de kommersielle gruppene på en vanlig ukedag, så sier det alt om at velprodusert norsk innhold slår alt annet, står sterkt blant seerne og har en gjennomslagskraft som både vi i TV 2, norsk produksjonsbransje og alle som jobber med å skape unikt innhold burde være stolte av, forklarer Nakken.

Slår Jakten på kjærligheten

Den forrige rekorden ble satt av første sesong av Jakten på kjærligheten i 2004, med et snitt på 933.000.

TV 2 har allerede bestilt en ny sesong av Farmen kjendis, som vil bli sendt på TV 2 i 2018. Opptakene vil finne sted på forsommeren, og produksjonsselskapet Strix er allerede i gang med å finne 12 nye kjendiser.

Farmen kjendis ser du på mandag kl. 21.40, samt onsdag og søndag kl. 20.00.