Slått ut av Farmen rett før semifinalen: – Det er veldig trist

Tre av Farmen kjendis-deltakerne måtte forlate gården, mens tre gikk videre til semifinalen.

Etter en rekke tøffe konkurranser i finaleuken var det Vendela Kirsebom (50), Linni Meister (31) og Tore Petterson (37) som måtte forlate Farmen kjendis onsdag.

Dermed holdt det ikke helt inn til en semifinaleplass.

Nå står det mellom Leif Einar «Lothepus» Lothe (47), Petter Pilgaard (36) og Ida Gran-Jansen (29).

Se jubelscenene når de skjønner at de er i semifinalen øverst i videovinduet.

– Det er veldig trist. Ikke at jeg røk ut, men at alt er over. Det har vært så morsomt. Jeg hadde aldri forventet å komme til finaleuken, for det var aldri viktig for meg. Det viktigste var å få være der, og oppleve eventyret med dyrene og de andre deltakerne, sier Vendela til TV 2, og legger til:

– Jeg har elsket hvert sekund. For en herlig opplevelse fra start til slutt. Jeg har fått venner for livet, som jeg har blitt veldig glade i. Det er noe av det beste jeg har opplevd.

Trakk seg

Gårdskonkurransen besto av vedstabling, ro- og sagekonkurranse, matkonkurranse og til slutt en hinderløype.

For Tore Petterson var det uaktuelt å gjennomføre hinderløypa, og trakk seg dermed fra konkurransen.

– Jeg sa ifra allerede første dag, at hvis jeg kom så langt som til finaleuka så var hinderløype uaktuelt. Jeg hadde slått meg fordervet. Jeg har ikke konkurranseinstinkt, og jeg var livredd. Jeg gadd ikke å risikere å knekke et bein for det, forteller Tore til TV 2.

Tore forteller at han forventet å ryke ut allerede etter første uke, men istedenfor ballet ukene på seg. Det ble tøffere enn han hadde klart å forberede seg på.

– Oppholdet var beintøft. Jeg skrudde av så mange følelser i løpet av de ukene, og det var derfor jeg brøt sammen på kjempehytta før tvekampen mot Lavrans. Det er synd jeg fremstår så sutrete, men jeg holdt på mange av følelsene mine. Tro det eller ei, jeg prøvde å være positiv, sier han.

Avslører skade

Da Petter brant seg kraftig på overarmen under et uhell, kom det ikke frem at Tore også hadde skadet seg.

Nå avslører han at han gikk inn i finaleuken med en bristet hånd.

– Jeg bristet hånda mi da jeg sto i skogen og hogget ved med Petter. Den hovnet opp til dobbelt størrelse. Jeg trodde det var myggstikk, men det var brist. Litt amputert blir man jo da, medgir han.

Selv om han synes oppholdet var tøft, har det også resultert i et par positive ringvirkninger. Blant annet har han blitt flinkere til å skru av mobilen, og ikke være tilgjengelig hele tiden.

– Også har jeg fått mange nye vennskap. Selv om det ser ut som det er mye konflikter så er vi gode venner. Jeg har mye kontakt med Lavrans, han er en fantastisk fyr, bedyrer 37-åringen.

Hvem av Petter, Ida og Lothe som vinner Farmen kjendis ser du på TV 2 søndag kl. 20.00.