VIL IKKE MØTE TRUMP: New England Patriots-spilleren Martellus Bennett henviser til Twitter som forklaring på hvorfor han ikke ønsker å møte Donald Trump.
VIL IKKE MØTE TRUMP: New England Patriots-spilleren Martellus Bennett henviser til Twitter som forklaring på hvorfor han ikke ønsker å møte Donald Trump. Foto: AP/Charlie Riedel

Super Bowl-vinner nekter å møte Trump i Det hvite hus

Mens Kanye West har slettet alle positive twittermeldinger om Donald Trump, har New England Patriots-spilleren Martellus Bennett gitt klar beskjed om at han ikke ønsker å møte USAs president.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Tradisjonen tro vil det vinnende laget etter Super Bowl-kampen søndag bli invitert til Det hvite hus for å bli hedret av USAs president.

SISTE TRUMP-NYTT: Følg med i vårt direktesenter

Martellus Bennett, som har vært en støttespiller for aktivistorganisasjonen «Black lives matter», blir ikke med.

– Det har jeg ikke tenkt på. Jeg kommer ikke til å dra, sier Bennett til CNN.

Han ønsker ikke å utdype grunnen til at han ikke ønsker å møte Trump, men henviser til sine allerede kjente meninger.

– Jeg kan utdype det senere i livet. Akkurat nå forsøker jeg bare å nyte dette. Folk vet hva jeg føler om det, bare følg meg på Twitter, sier han videre.

Bennett var en av mange som kritisterte superstjernen Kanye West for hans møte med den nyvalgte president Trump i desember. Denne meldingen er trolig en av meningsytringene han mener forklarer Trump-boikotten.

Kanye slettet positive Trump-meldinger

Mandag valgte West selv slette alle sine twittermeldinger der han forsvarte sitt møte med Donald Trump.

Meldingene ble slettet en gang mellom søndag kveld og mandag morgen.

West måtte tåle mye kritikk fra både fans og venner, som artisten John Legend etter at han villig poserte på bilder sammen med den omstridte daværende kommende presidenten.

– Det føles viktig å ha en direkte kommunikasjonkanal med vår kommende president hvis vi virkelig ønsker forandring, het det i en av meldingene som nå er slettet, skriver CNN.

Det hvite hus har ikke kommentert NFL-stjernens uteblivelse fra Trump-hyllesten, og foreløpig har ikke Kanye West skrevet noe mer etter at han slettet sine twittermeldinger.