Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Claudio Ranieri er under massivt press etter 0-3-nederlaget mot Manchester United, skriver flere engelske aviser – deriblant The Telegraph – søndag kveld.

Se hvordan Leicester tapte øverst!

Dersom Leicester taper mot Swansea neste søndag får 65-åringen mest sannsynlig ikke fortsette i jobben, hevder avisen.

– I tillegg kommer det opplysninger om at italieneren skal ha mistet tillit hos flere sentrale spillere og er i ferd med å miste hele garderoben, skriver The Telegraph videre.

Ranieri er nå den soleklare favoritten til å bli den neste Premier League-manageren som får sparken hos britiske bookmakere.

– Trist å tenke på at han kan få sparken
Den regjerende ligamesteren ligger for øyeblikket svært utsatt til på en 16. plass på tabellen og har kun to poeng ned til direkte nedrykksplass i bunnstriden.

Laget har dessuten ikke scoret i Premier League på nesten ni timer.

TV 2-ekspert Simen Stamsø Møller innrømmer at ting kan tyde på at det blir et managerskifte på King Power Stadium bare ni måneder etter at Ranieri ledet Leicester til den sensasjonelle Premier League-tittelen.

– Det ser ut som om Leicester trenger noe nytt. Og det er jo litt trist å tenke på. For ikke bare ledet Ranieri laget til tittelen forrige sesong. Han er en dønn ærlig og fin fyr, poengterte Simen Stamsø Møller i Premier League-studio.

– Jeg tror Leicester-ledelsen kvier seg for å ta det valget og vil vente til det lengste, mente Brede Hangeland.

– De ser verre ut enn alle de andre bunnlagene
TV 2-ekspert Petter Myhre ble imidlertid akkurat imponert over det regjerende mester Leicester viste mot Manchester United.

– Slik Leicester ser ut om dagen er det ingen tvil om at resten av sesongen for dem blir en lang kamp for overleve. Jeg kan ikke se at noen av de andre bunnlagene har sett noe verre ut enn Leicester. Leicester City er ordentlig nede i gjørmen, mente Myhre.