FERDIG? Daniel Sturridge, her sammen med Jürgen Klopp, er trolig ferdig i klubben, spår Jamie Redknapp.
FERDIG? Daniel Sturridge, her sammen med Jürgen Klopp, er trolig ferdig i klubben, spår Jamie Redknapp. Foto: Phil Noble

Liverpool-profil tror Sturridge er ferdig i klubben

Liverpool-profil Jamie Redknapp føler seg rimelig sikker på at Jürgen Klopp kvitter seg med Daniel Sturridge til sommeren.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Se Hull – Liverpool på TV 2 Premium og TV 2 Sumo lørdag kl. 16.00

Daniel Sturridge ble hyllet av fansen da utgjorde en fryktet angrepsduo med Luis Suárez og scoret 21 mål på 29 kamper Liverpools sølvsesong i 2013/2014.

Men etter den fenomenale sesongen for snart tre år siden har Sturridge slitt med store skadeproblemer og ikke vært i nærheten av å levere de samme prestasjonene for Anfield-klubben.

For to sesonger siden scoret han kun fire mål på 12 kamper, han scoret åtte mål på 14 kamper ifjor, og denne sesongen har 27-åringen notert seg for kun to mål på 13 kamper i Premier League.

EKSPERT: Jamie Redknapp, her sammen med faren Harry (t.v), tror Jürgen Klopp kvitter seg med Daniel Sturridge til sommeren.
EKSPERT: Jamie Redknapp, her sammen med faren Harry (t.v), tror Jürgen Klopp kvitter seg med Daniel Sturridge til sommeren. Foto: Alastair Grant

– Klopp har ikke plass til ham
Den tidligere Liverpool-helten Jamie Redknapp tror Sturridges dager på Anfield er talte til sommeren.

– Jeg ser ikke på Sturridge som Liverpools førstevalg på topp på grunn av måten Jürgen Klopp spiller på. Han har Roberto Firmino, Sadio Mané og Philippe Coutinho, så jeg tror ikke det lenger finnes plass til Sturridge, sier Jamie Redknapp til Sky Sports News, hvor den tidligere midtbanespilleren i en årrekke har jobbet som fotballekspert.

Redknapp mener angriperen kan ha godt av et klubbskifte.

– Vi har alle sett hvilket stort talent han har. Managerne er ofte nervøse for å selge talentfulle spillere, fordi de kan gå til en ny klubb og virkelig blomstre og det kan slå tilbake på deg som tok avgjørelsen, oppsummerer han.

– Rett og slett ikke vært god nok
Han er likevel klar på at det Daniel Sturridge har vist for Liverpool denne sesongen ikke er i nærheten av godt nok.

– Daniel Sturridge må begynne å spille bedre. Ellers vil hans dager garantert være talte i Liverpool, sier Redknapp,

– Han har ikke fått mye spilletid på banen, men når han har spilt så har han ikke vist nok kvalitet. Daniel har vist sine kvaliteter, men det er klart at ting rett og slett ikke fungerer for ham, fortsetter eksperten, som samtidig langt på vei antyder at Jürgen Klopp allerede har tatt en avgjørelse.

– Ved sesongslutt må Liverpool og Daniel Sturridge ta en vurdering på hva som er best for begge parter, slår han fast.

Liverpool har foreløpig ikke vunnet en kamp i januar og etter tirsdagens 1-1-oppgjør mot Chelsea er avstanden opp til serielederen fremdeles ti poeng.

Daniel Sturridges Premier League-scoringer for Liverpool:

Sesongen 2013/2014:
29 kamper, 21 mål

Sesongen 204/2015:
12 kamper, fire mål

Sesongen 205/2016:
14 kamper, åtte mål

Sesongen 2016/2017 (hittil i sesongen):
13 kamper, to mål

Se Premier League-kampene på TV 2 Sumo her!