SEERMAGNET: Leif Einar «Lothepus» Lothe er ute på ridetur med samboeren Randi Sørum i serien Fjorden Cowboys. 
SEERMAGNET: Leif Einar «Lothepus» Lothe er ute på ridetur med samboeren Randi Sørum i serien Fjorden Cowboys.  Foto: Stian Servoss / TV 2

Seerrekord for Fjorden Cowboys

Sesongprémieren på TV 2 Zebra sørget for solid seerrekord for Fjorden Cowboys.

TV-seerne kjenner Leif Einar «Lothepus» Lothe fra serien Fjorden Cowboys. I høst har flere millioner tv-seere blitt bedre kjent med 47-åringen fra Odda og populariteten er enorm.

Onsdag kveld var det sesongpremiere på den femte sesongen av Fjorden Cowboys på TV 2 Zebra med 227.000 seere. Det er solid rekord for serien i sin femte sesong.

– Lothepus har sjarmert folket med sin ærlige og direkte fremtoning i Farmen kjendis i hele januar så at sesong 5 av Fjorden Cowboys nå satte seerrekord med god margin handler nok mye om at folk vil bli enda bedre kjent med han, sier programdirektør Jarle Nakken.

Mange fans

POPULÆRE: Leif Einar «Lothepus» Lothe og Joar Førde på båttur i Hardangerfjorden. Foto: EIVIND SENNESET
POPULÆRE: Leif Einar «Lothepus» Lothe og Joar Førde på båttur i Hardangerfjorden. Foto: EIVIND SENNESET

Fjorden Cowboys har blitt en institusjon blant fans og vi har fulgt «Lothepus» og hans makker Joar i fem sesonger hvor vestlendingen og kompiser kommer opp i all slags uvær og tenkelige situasjoner. Nå som «Lothepus» har fått mange nye venner på Farmen, kan det bli mange gjensyn i TV 2 Zebra-serien.

– Nå gleder vi oss til fortsettelsen og man skal ikke se bort i fra at noen av de nye vennene til Lothepus fra Farmen kjendis også dukker opp i Fjorden Cowboys i tiden fremover. Alle sesongene av Fjorden Cowboys ligger ute på TV 2 Sumo så alle som er interessert kan se alle sesongene der, sier programdirektør Jarle Nakken i TV 2