BABYLYKKE: Slik annonserte paret at de venter babyer. 
BABYLYKKE: Slik annonserte paret at de venter babyer.  Foto: Instagram

Beyoncé og Jay Z venter tvillinger

Stjerneparets familie på tre blir nå utvidet med ytterligere to medlemmer.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Superparet Beyoncé (35) og Jay Z (47) venter ikke bare ett nytt tilskudd til familien, men to.

Det melder Beyoncé selv på Instagram onsdag, hvor hun har over 92 millioner følgere.

– Vi er utrolig takknemlige

«Vi vil gjerne dele vår kjærlighet og lykke. Vi har blitt velsignet, ganger to. Vi er utrolig takknemlige for at familien vår skal vokse med to, og vi takker dere for lykkeønsker», skriver «Queen Bey» under bildet, som er signert «The Carters».

På bildet ser man en tydelig gravid Beyoncé, iført kun undertøy og omringet av blomster.

Paret, som giftet seg i 2008, har allerede ett barn, datteren Blue Ivy på fem år.

Musikerne sparte heller ikke på kruttet da de skulle annonsere at de var gravide med Blue Ivy.

Beyoncé avslørte graviditeten på MTV Awards i 2011, under fremføringen av låta «Love on Top». På slutten av showet kneppet hun opp jakken sin, og viste frem babymagen mens publikum jublet av glede.

Beskyttet datterens navn som varemerke

Tvillingene vil bli født inn i en særdeles ressurssterk familie. Beyoncé og Jay Z kunne blant annet i fjor smykke seg med tittelen som verdens rikeste kjendispar, ifølge Forbes.

I tillegg til å være suksessrike artister, er de begge drevne forretningsfolk. Dette har de også vist at gjelder når det kommer til sine barn:

Tre uker etter at lille Blue Ivy ble født, sendte Beyoncé og Jay-Z nemlig inn en søknad om å beskytte varemerket «Blue Ivy Carter». De reserverte navnet for fremtidig bruk i diverse barneprodukter som klær, vogner og stellevesker.

Spontanaborterte

Beyoncé har tidligere uttalt at «det å være gravid var veldig likt å være forelsket. Du er så åpen, så overglad. Det er ingen ord som kan beskrive det å ha en baby voksende inni deg, så selvfølgelig vil du rope det ut og fortelle alle om det», skriver People.

Paret har tidligere opplevd problemer under svangerskap. I 2012 avslørte Jay Z i en sang at Beyoncé spontanaborterte før de fikk Blue Ivy.

Med teksten «Last time the miscarriage was so tragic/We was afraid you'd disappear/But nah baby you magic», levner han ingen tvil om at de opplevde å miste sitt ufødte barn.

Jay Z slapp sangen, som heter «Glory», i ære for datterens fødsel.