Southampton punget ut for Serie A-spiss

Mens Crystal Palace hentet hardttaklende duo. Dette var Deadline Day.

Deadline Day er over, og de helt massive overgangene ble aldri en realitet.

Manchester United-manager José Mourinho uttalte selv tidlig på dagen at han ikke hadde noen planer om å hente spillere i januar-vinduet, men heller vente til sommeren.

Se Brede Hangeland fortelle om galskapen på Deadline Day i videovinduet øverst!

Likevel var det flere Premier League-klubber som var aktive på overgangsvinduets siste dag og gjorde det de kunne for å forsterke sine respektive tropper.

Se alle de bekreftede Deadline Day-overgangene her!

Aktiv Allardyce

I tillegg til seier borte mot Bournemouth fikk Crystal Palace-fansen mye å smile for tirsdag kveld.

Klubbens nyansatte manager Sam Allardyce sikret seg to navn som etter alle solemerker vil gå rett inn og prege førsteeleveren på Selhurst Park.

Først kom meldingen om at klubben har signert Luka Milivojevic (25) fra Olympiakos. Serberen kommer på en tre og et halvt års-kontrakt og koster Sam Allardyce og co. drøye 130 millioner kroner.

Den defensive midtbanespilleren er ansett som en svært spennende spiller og har rukket å få 19 landskamper for det serbiske landslaget.

I tillegg sikret klubben seg Liverpools midtstopper Mamadou Sakho på lån ut sesongen. Det melder Sky Sports på sine nettsider.

Låneavtalen koster Croydon-klubben rundt 20 millioner kroner i tillegg til å måtte dekke Liverpools lønnsutgifter for franskmannen.

Italiener til Southampton for nesten 200 millioner

Southampton har signert Manolo Gabbiadini. Det bekrefter klubben på sine hjemmesider. Den italienske spissen kommer fra Serie A-klubben Napoli.

Sørkyst-laget har ifølge BBC jobbet i flere uker for å få overgangen i orden. Samme kanal melder at Southampton betaler rundt 180 millioner kroner for italieneren.

– Dette er en klubb alle ville ønsket å spille for. Jeg gleder meg veldig til å komme i gang, sa italieneren selv etter at overgangen ble bekreftet.

25-åringen har allerede rukket å spille for en rekke klubber i den italienske serien, deriblant Atalanta, Bologna og Sampdoria.

Swansea hentet Villa-spiss

Swansea har signert Aston Villa-angriper Jordan Ayew, mens venstreback Neil Taylor går motsatt vei. I tillegg til byttehandelen får Aston Villa en pengesum som ikke er offentliggjort, men britisk presse har spekulert i at den ligger på rundt 50 millioner kroner.

Jordan Ayew er for øyeblikket på oppdrag for Ghana i Afrikamesterskapet, og skal spille semifinale mot Kamerun torsdag.

Neil Taylor går til et Villa-lag som sliter tungt, og som gikk på en pinlig 0-3-smell mot Brentford tirsdag kveld.

Ighalo til Kina

Watford har solgt sin nigerianske spiss Odion Ighalo til kinesiske Changchun Yata. Den tidligere Lyn-spilleren koster like i overkant av 200 millioner norske kroner.

Ighalo kom til Watford fra Serie A-klubben Udinese i 2014 og var sterkt delaktig til klubbens opprykk til Premier League 2014/15-sesongen.

Burnley forsterket

Robbie Brady har signert for tre og et halvt år i Burnley. Klubben har ikke offentliggjort overgangssummen, men skriver at det er klubbrekord. 25-åringen ankommer fra Norwich.

Hull-dobbel på tampen

Hull, som kjemper en innbitt kamp mot nedrykksspøkelset. På tampen av kvelden offentliggjorde klubben at Villarreals Alfred N'Diaye er klar for KCOM Stadium på lån ut sesongen.

I tillegg kunne Premier League-klubben med hele tre nordmenn i troppen også presentere polske Kamil Grosicki. Midtbanespilleren kommer fra Rennes og vil gi Markus Henriksen tøff kamp om plassen.

Tidligere på dagen hadde også klubben presentert Andrea Ranocchia fra Inter. Italieneren kommer på lån ut sesongen.

Se alle de bekreftede Deadline Day-overgangene her!