Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Følg alle overgangene og overgangsryktene på Deadline Day i vårt livesenter her!

Det er Deadline Day i Premier League og avisene flommer nærmest over av overgangsrykter.

Manchester Uniteds manager José Mourinho sitter imidlertid stille i båten.

For på pressekonferansen før onsdagens oppgjør mot Hull røper Mourinho at han allerede har bestemt seg for hvilke spillere han vil kjøpe.

Mourinho har allerede bestemt sommeren spillerkjøp
Men han vil vente til sommeren med å bruke penger på å styrke troppen.

– For vår del er vi mer fokusert på sommerens overgangsvindu. Jeg er fornøyd med de spillerne jeg har nå, så vi kommer ikke til å kjøpe noen nå i januar. Men jeg vet hvilke spillere jeg vil ha, sier Mourinho på tirsdagens pressekonferanse, ifølge Sky Sports News.

Den meritterte manageren nekter naturligvis å røpe hvilke spillere han planlegger å legge inn bud på til sommeren.

– Om dere spør meg om jeg vet hvilke spillere jeg vil kjøpe i det neste overgangsvinduet? Ja, jeg vet hvem jeg vil ha. Er de mulige å kjøpe? Vel, jeg prøver alltid å være realistisk, påpeker Mourinho.

Nekter å kvitte seg med benkesliter
Manchester Uniteds benkesliter Ashley Young er sterkt ønsket av Chinese Super League-klubben Shandong Luneng – og de skal være klar til å grave dypt i lommeboken for å sikre seg benkesliterens tjenester.

Kantspilleren skal ha blitt tilbudt en lønn på 167 millioner kroner netto for tre år i Kina, men Mourinho nekter å gi slipp på spilleren som har fått svært lite spilletid i Premier League denne sesongen.

– Han blir værende. Han er med i troppen til onsdagens kamp mot Hull. Ashley Young blir værende her frem til sesongen er over, slår Mourinho bestemt fast på spørsmål om Young blir solgt på Deadline Day.

– Vi har allerede mistet nok spillere
Det er også blitt spekulert i om Wayne Rooney kunne forsvinne til Kina i januar. Dette avviser Mourinho på det sterkeste.

– Wayne Rooney blir værende han også. Vi skal ikke selge flere spillere, og vi kommer ikke til å kjøpe noen i januar, konstaterer Mourinho.

Årsaken til at Mourinho ikke vil selge flere spillere nå er enkel, ifølge manageren selv.

– Vi har allerede mistet to spillere i troppen i januar i Memphis Depay og Morgan Schneiderlin. De spilte ikke mange kamper for oss, men realiteten er at de fikk spille noen kamper, og når de ikke spilte så var det fordi disse spillerne ble hvilt, hevder Manchester Uniteds manager.