Madonna synger under kvinnemarsjen i Washington D.C. 21. januar. 
Madonna synger under kvinnemarsjen i Washington D.C. 21. januar.  Foto: Shannon Stapleton

Trump: – Madonna er motbydelig!

Under et intervju med Fox News langet president Donald Trump ut mot artisten som er aktiv i kvinnekampen mot Trump.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Superstjernen Madonna har vært en av frontpersonene i kvinnemarsjen mot Trump i Washington D.C. Etter å ha sunget megahiten «express yourself» for opptil en halv million frammøtte dagen etter innsettelsen av Trump, ga hun en aggressiv tale:

«Ja, jeg er sint. Ja, jeg er sjokkert. Ja, jeg har tenkt masse på å sprenge Det hvite hus, men jeg vet at det ikke ville endret noe. Vi kan ikke falle sammen i fortvilelse» sa hun til folkemassen, før hun avsluttet med «Jeg velger kjærligheten!»

Ifølge Rollingstone.com får artisten mye støtte, men også mye kritikk. Cyndi Lauper mener uttalelsen tjener mot sin hensikt, En radiostasjon i Texas gikk til det skritt å boikotte musikken hennes, og secret service er ikke blide, ifølge magasinet.

Under torsdagens intervju med Fox News' Sean Hannity, kom også Trump selv med en kraftsalve.

– Ærlig talt. Hun er motbydelig. Hun har skadet seg selv, og skadet saken sin. Det hun sa var respektløst mot landet vårt, sa Trump.

Madonna har i ettertid lagt ut en forklaring på Instagram der hun sier hun håper alle skjønner at hun er imot vold.

«Jeg er ikke en voldelig person, jeg oppfordrer ikke til vold, og det er viktig at folk hører og forstår talen min i sin sammenheng istedet for å trekke ut en løsrevet setning» skrev hun. Innlegget er senere fjernet fra artistens instagramkonto.