FLERE PÅGREPET: To menn som er siktet for drap, er varetektsfengslet i fire uker, mens ytterligere tre menn, som er siktet for grov kroppsskade eller medvirkning til det, blir framstilt for varetektsfengsling i Oslo tingrett, fredag.
FLERE PÅGREPET: To menn som er siktet for drap, er varetektsfengslet i fire uker, mens ytterligere tre menn, som er siktet for grov kroppsskade eller medvirkning til det, blir framstilt for varetektsfengsling i Oslo tingrett, fredag. Foto: Håkon Mosvold Larsen / NTB scanpix

Hevder drept 31-åring truet med å sprenge MC-klubbhus

31-åringen skal ha reagert kraftig etter at han ble kastet ut av MC-klubben.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Etter å ha blitt kastet ut av Rock Machine MC skal den 31 år gamle norsk-iraneren blant annet ha truet med å sprenge klubbens hovedkvarter med en håndgranat.

Ifølge VG, som referer fra bloggen MC- & gjengkriminalitet, som er drevet av tidligere MC-kriminelle og gjengmedlemmer, skal norsk-iraneren ha kommet med trusler etter å ha blitt kastet ut av klubben.

Han skal blant annet ha sendt bilder av en granat til medlemmer i klubben og truet med å sprenge klubbhuset.

Angivelige kilder som blir referert på bloggen, hevder på sin side at avdøde har drapstruet flere høytstående medlemmer i klubben, og at han truet med å brenne ned klubbhuset.

Politiadvokat Jens Johannes Andenæs bekrefter overfor NTB at de fem siktede i drapssaken og avdøde har forbindelser til Rock Machine MC, og at politiet mener voldsdrapet i Asker har bakgrunn i en konflikt innad i dette miljøet.

To menn som er siktet for drap, er varetektsfengslet i fire uker, mens ytterligere tre menn, som er siktet for grov kroppsskade eller medvirkning til det, blir framstilt for varetektsfengsling i Oslo tingrett fredag.

Ingen av de siktede erkjenner straffskyld.

(NTB)