KOMMER TIL NORGES GET-KUNDER: Pep Guardiola og resten av Premier League-eventyret blir nå et gratis inkludert valg for Get-kunder. 
KOMMER TIL NORGES GET-KUNDER: Pep Guardiola og resten av Premier League-eventyret blir nå et gratis inkludert valg for Get-kunder.  Foto: Andrew Yates

Tippekampen er tilbake

TV 2 inngår samarbeid som sikrer landets Get-kunder en kamp i uken fra engelsk fotball.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

TV 2 og Get er enige om en ny langsiktig distribusjonsavtale. Som en del av avtalen relanserer TV 2 den tradisjonelle Tippekampen.

TV 2 og Get ble tidlig i januar enige om en avtale som sikrer at Get-kundene fortsatt får tilgang til alle TV 2s kanaler.

I tillegg relanserer nå TV 2 den tradisjonelle Tippekampen med engelsk toppfotball på lørdager kl. 16.

Get blir den første distributøren som kan tilby Tippekampen til alle sine kunder, og allerede den 4. februar går den første Tippekampen av stabelen, med storlaget Liverpool på bortebane mot Hull.

– Vi er godt fornøyd med at vi har kommet til enighet med Get, og veldig stolt over at vi nå bringer Tippekampen tilbake på tv-skjermene, sier Kjetil Nilsen, som er direktør for distribusjon og teknologi i TV 2.

Sendingene med Tippekampen vil inkludere studiosending før kampen, i pausen og etter kampen.

Studiosendingene med TV 2s profilerte programledere og eksperter vil inkludere aktuelle reportasjer og intervjuer, analyser og høydepunkter.

– Plinget er tilbake med et smell! Tippekampen er engelsk fotball lørdag klokken 16 på en åpen kanal, og det er svært gledelig å kunne dele det unike Premier League-produktet med et enda større publikum. Vi bygger en spesiell profil rundt satsingen på Tippekampen. Bredere og mer folkelig. Dette er en sending for både fotballfolket - og hele familien, sier sportssjef Vegard Jansen Hagen i TV 2.

De neste tippekampene er Manchester United-Watford lørdag 11. februar. Southampton-Arsenal, som opprinnelig skulle spilles lørdag 25. februar, er utsatt. Dermed sender TV 2 i stedet Chelsea - Swansea.

I forbindelse med nyheten har TV 2 utarbeidet svar på de vanligste spørsmålene knyttet til at Tippekampen nå er tilbake.

Les dem her!

Hvem kan se Tippekampen gratis?

Alle digitale tv-kunder hos Get får tilgang til den engelske Tippekampen.

Hvor kan jeg se Tippekampen?

Gets kunder med TV 2 Sportskanalen kan se Tippekampen gratis. Kampen fra TV 2 Sport Premium blir tilgjengelig på samme kanalplass som TV 2 Sportskanalen.

Når blir sendingen med Tippekampen tilgjengelig?

Fra lørdag 4. februar får Gets kunder tilgang til Tippekampen. Studiosendingen før kampen starter kl. 15.30 og tilbyr intervjuer, aktuelle reportasjer og analyser. Kampstart er kl. 16.00, og sendingen avrundes med oppsummeringer og høydepunkter i studio etter kampen ca kl. 18.20.

Tilgang til kampen (Get-kunder)

Jeg er Get-kunde. Hvordan får jeg tilgang til Tippekampen?

Alle Gets kunder med TV 2 Sportskanalen får tilgang til Tippekampen. Lørdag kl. 16.00 – blir kampen tilgjengelig på kanalplassen til TV 2 Sportskanalen.

Jeg er Get-kunde. Jeg har ikke tilgang til TV 2 Sportskanalen som en av kanalene i min grunnpakke – hvordan får jeg tilgang?

Se Get sine nettsider www.get.no for mer informasjon om kanalvalg. Du kan også kontakte Get sin kundeservice på tlf. 02123 eller via www.get.no.

Vil vi som Get-kunder betale mer for grunnpakken, nå som Tippekampen blir tilgjengelig?

Vi kjenner ikke til at det blir foretatt noen prisjustering på bakgrunn av tilbudet om Tippekampen.

Hvor lenge får vi gratis tilgang til Tippekampen?

Tilbudet om Tippekampen til Gets kunder med TV 2 Sportskanalen, vil foreløpig gjelde ut inneværende rettighetsperiode, dvs denne sesongen og de to påfølgende.

Hvorfor ønsker TV 2 å tilby 16-kampen lørdag/Tippekampen fra Premier League gratis?

I den nye distribusjonsavtalen som Get og TV 2 ble enige om tidligere denne måneden, var Tippekampen en del av avtalen. Vi har tro på at dette vil styrke engasjementet rundt engelsk Premier League-fotball i Norge ytterligere. TV 2 er stolte av produktet som presenteres rundt engelsk fotball og ønsker å vise dette til et bredere publikum.

Tilgang til kampen (øvrige distributører og Sumo)

Jeg er kunde hos Canal Digital, RiksTV, Altibox, Viasat eller NextGenTel. Hvorfor får ikke jeg gratis tilgang til Tippekampen? Når får jeg gratis tilgang til Tippekampen?

Dette er en avtale som TV 2 og Get har inngått – og gjelder foreløpig kun Get sine kunder. Vi håper å kunne lansere Tippekampen hos øvrige tv-distributører i løpet av kort tid.

Jeg har TV 2 Sumo. Vil jeg få gratis tilgang til Tippekampen?

Det er kun Get som har avtale om å tilby Tippekampen til sine kunder med TV 2 Sportskanalen.

Kunder med TV 2 Sport Premium

Dere tilbyr nå 1 av 6 direktesendte kamper fra Premier League gratis. Hva vil dere gi i prisreduksjon for oss som betaler for TV 2 Sport Premium?

Det er ikke foretatt noen endringer i produktet TV 2 Sport Premium og det blir heller ingen endring i prisen på pakken. Utover Premier League tilbys nå også FA-cupen for kunder med TV 2 Sport Premium, i tillegg til kamper fra skotsk Premiership, ishockey fra SHL og fotball fra svenske Allsvenskan.