Fotballryktene: – Misfornøyd United-stjerne kan havne i Chelsea

Og historisk supertalent er aktuell for Arsenal.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

I dag er det en uke igjen av januar. Det betyr at det er sju dager igjen til spillerkjøp i dette overgangsvinduet.

Og de dagene kommer nok til å bli hektiske.

Vi skal prøve å holde dere oppdatert med det mest elleville av rykter, men også det som faktisk kan føre til noe konkret.

Her er dagens ryktesamling.

Alt er ikke fryd og gammen i Manchester United for tiden. Anthony Martial ble vraket til lørdagens kamp mot Stoke, og mandag skal han også ha uteblitt fra trening. Forholdet hans til Jose Mourinho skal være alt annet enn fylt med kjærlighet. Nå åpner Metro for at 21-åringen kan havne i Chelsea. Der han kan få trøye nummer 9, som han ble fratatt i United da Zlatan Ibrahimovic kom til klubben.

Frisparkkongen Hakan Calhanoglu kan bli den heteste spilleren i sluttspurten av januar. Chelsea skal ha fulgt tyrkeren nøye i vinter og vil ha ham nå i januar. Men selv ønsker han å vente med et klubbytte til sommeren. Chelsea-manager Antonio Conte vil handle nå. Vel vitende om at Arsenal, Manchester United og Tottenham også har hatt speidere på Bayer Leverkusen for å kikke på Calhanoglu denne sesongen, skriver Turkish Football.

Chelsea og Manchester United ser ut til å ha ganske like preferanser på overgangsmarkedet. For nå skal de kongeblå ha kastet seg inn i kampen om Victor Lindelöf. Dersom United ikke henter svensken fra Benfica nå i januar, så vil Chelsea gjøre et fremstøt til sommeren, skriver Daily Mirror.

17 år gamle Tony Gallacher har tiltrukket seg mye oppmerksomhet denne sesongen. Han har allerede fått sju kamper på venstrebacken for Falkirk, og det har fått storklubbene til å følge ham nøye. Daily Mail skriver at den skotske klubben har bestemt seg for at prisen på Gallacher blir nærmere åtte millioner kroner, en pris som neppe vil skremme bort de interesserte klubbene. Barcelona, Manchester United, Manchester City, Liverpool, Everton, Chelsea og Celtic har alle hatt speidere for å kikke på ham.

Granit Xhakas røde kort mot Burnley kan få Arsene Wenger til å stupe inn på overgangsmarkedet. For nå risikerer han å måtte klare seg uten sveitseren i fire kamper. Med Mohamed Elneny i Afrikamesterskapet og Santi Cazorla skadet, så er det tynt med defensive midtbanemenn igjen i emiratet i Nord-London. Ifølge A Bola skal speidere fra Arsenal ha vært til stede på Portos kamp mot Rio Ave på lørdag, og den de fulgte nøye var den defensive midtbanemannen Danilo. Og 25-åringen sviktet ikke. Han var en av banens beste og scoret også 3-2-målet da Porto vant 4-2.

Arsenal kjemper nå med Bayern München om et av Europas største talenter. For talkSPORT hevder at de to klubbene nå er favoritter til å sikre seg midtbanespilleren Vincent Thill fra Metz. 16-åringen skrev i mai i fjor fotballhistorie da han ble den første spilleren født på 2000-tallet som scoret i en landskamp. Han scoret trøstemålet da Luxembourg tapte 1-3 for Nigeria i en privatlandskamp. Til tross for at han bare er 16 år, så har han allerede spilt sju landskamper.

På forsiden av A Bola kan en i dag se en smilende William Carvalho. Under bildet står det at Liverpool er i Lisboa for å ta med seg den portugisiske jordfreseren hjem til England. Jürgen Klopp fortalte mandag at det ikke var aktuelt å kjøpe noen i januar, men den tyske skøyeren kan ha holdt alle for narr. Den portugisiske sportsavisen hevder i hvert fall at de røde ønsker Carvalho til å gjøre grovjobben på midtbanen utover våren.

Klopp leter videre etter en keeper som kan være stabil over tid i Premier League. Forsøket med Loris Karius ser foreløpig ikke ut til å ende med null hull, så nå vil han heller gå for en kar som har vist at han kan spille godt i Englands mest fornemme divisjon. For The Sun hevder at Liverpool er en av tre klubber som viser interesse for Burnleys sisteskanse Tom Heaton. Men Heaton har ingen planer om å flytte på seg nå. De som vil ha ham må nok være tålmodige og vente til sommeren. Manchester City og Everton skal også være interessert i 30-åringen.

Tottenham har variert mellom å spille med to og tre midtstoppere denne sesongen. Når de har valgt varianten med tre sentrale forsvarsspillere, så har ofte Eric Dier måttet ta et steg tilbake på banen. Derfor ønsker Mauricio Pochettino å utvide stallen med en ekstra midtstopper. Han har fått med seg at Andrea Ranocchia ikke får mye spilletid i Inter, og vil nå prøve å hente 28-åringen til London, skriver London Evening Standard.

Alle gode ting var definitivt ikke tre for Marseille i jakten på West Hams Dimitri Payet. De skal ha fått et tredje bud avslått av The Hammers. Londonklubben er fast bestemt på at de ikke selger før det ligger over 300 millioner kroner på bordet, skriver Sky Sports.

Mange Premier League-angripere gleder seg nok stort over at Joleon Lescott kan være på vei tilbake til Premier League. 34-åringen ble nylig frigitt av AEK Aten, og skal være tilbudt en kontrakt av Sunderland, skriver Daily Mirror. Når sant skal sies, så er vel Black Cats-manager David Moyes den siste som har fått 34-åringen til å fremstå som en habil midtstopper, da han var sjefen hans i Everton i 2009.