– Han har spilt fantastisk

New York Rangers-treneren er full av lovord om Mats Zuccarello.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

New York Rangers - Los Angeles Kings 3-2:

Se scoringen i Sportsnyhetene.

Mats Zuccarello scoret New York Rangers' tredje mål da de vant 3-2 over Los Angeles Kings.

Med det er han lagets beste poengplukker så langt i sesongen med 38 målpoeng.

– Han har spilt fantastisk. I begge ender av banen. Han er en av våre beste toveisløpere. Å score mål er kanskje sluttproduktet, men han setter opp en rekke andre for scoringer, og han jobber hardt i begge ender av banen, får bort pucker foran målet vårt og blokkerer skudd når han må. Han er en skikkelig fighter. Han og Steps (Derek Stepan) var igjen gode sammen, skrøt trener Alain Vigneault etter kampen.

Selv ville ikke Zuccarello ta så mye av æren for seieren. Han mente Henrik Lundqvist bidro mye mer til å sende Kings hjem uten poeng.

– Vi møtte et godt lag. Vi var ikke på vårt beste i dag, men jeg mener det er viktig å vinne kamper der vi ikke spiller på vårt beste. Hank var fantastisk. Vi blokkerte skudd, vi spilte godt forsvar. Og det er viktig å vinne de kampene også. Det er 82 kamper og noen av dem blir som dette. Det er viktig å vise styrke og vinne. Åpenbart så spilte Hank en stor rolle, sier nordmannen.

Dette var Vigneaults kamp nummer 1100 som trener i NHL. Han er den 18. treneren som når denne milepælen.

Brandon Pirri og Matt Puempel var de øvrige målscorerne for Rangers, mens Jordan Nolan og Kyle Clifford scoret for Kings.