KLAR FOR KAMP: Conor McGregors trener John Kavanagh har stor tro på sin elev.
KLAR FOR KAMP: Conor McGregors trener John Kavanagh har stor tro på sin elev. Foto: Michael Reaves

– Å forberede seg til boksekamp blir nesten som å ta ferie

Conor McGregor-leiren med nytt stikk til Floyd Mayweather.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Conor McGregor (28) og Floyd Mayweather (39) har i en årrekke stjålet overskrifter for sine prestasjoner så vel som sine kvikke kommentarer.

Siden i fjor har det stadig versert løse og faste rykter om et eventuelt møte mellom MMA-kongen og bokseverdensmesteren.

Ryktene har fått begge leirene til å lire av seg den ene etter den andre fornærmelsen i retning sin potensielle motstander.

Sist ut i rekken er McGregors trener John Kavanagh, som har uttalt seg til Daily Star om det potensielle møtet.

– Irland har flotte boksetradisjoner og vi har et godt forhold til det profesjonelle boksemiljøet her i landet. Conor er også av og til innom boksestudioer i nærheten for å sparre litt. Så på en merkelig måte kan man si at man forbereder seg for å møte en av de beste bokserne som noen gang har vært, men samtidig blir det nesten som en liten ferie for oss, sier Kavanagh ifølge avisen, før han forklarer.

– I MMA må man jobbe med syv til åtte forskjellige teknikker, mens i boksing trenger man bare å forholde seg til en... det er bare boksing. Det blir det akkurat som å ta ferie bare å måtte tenke på én teknikk, sier han.

For øyeblikket er det fremdeles tvilsomt at de to superstjernene vil komme til å møtes i ringen, men Kavanagh gjør i hvert fall det han kan for å holde diskusjonen ved livet.

MMA-treneren sier videre at om en kamp skulle finne sted, så vil McGregor få tak i de beste boksetrenerne som er å oppdrive.

– Hvis man får til en avtale og den er god for begge parter ,så har vi selvsagt planlagt å hente inn eksperter på området. Men jeg vil likevel spille min rolle i McGregors hjørne, sier han.

Tidligere i januar sa UFC-sjef Dana White på showet The Herd at han er villig til å betale de to superstjernene godt med penger for en kamp.

– Her er et tilbud, og jeg er mannen som faktisk kan gi et slikt tilbud. Vi betaler deg 25 millioner dollar. Vi betaler Conor 25 millioner dollar, så snakker vi om pay-per-view-inntektene. Det er et ordentlig tilbud, sa White med adresse til Mayweather.

Mayweather svarte på sin side med å kalle UFC-White for en «faens komiker».

Om møtet blir realitet får bare den som lever se. Men om det skulle bli, så er det i hvert fall duket for et mediesirkus uten like.