Bilprat engasjerer! Spesielt når noen av landets mest profilerte deler sine helt spesielle historier.  
Bilprat engasjerer! Spesielt når noen av landets mest profilerte deler sine helt spesielle historier.  

Suksess: Over 350.000 har sett Broompraten

Her er noen av høydepunktene. Se video.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Hva skjer når vi besøker kjente profiler, med stor lidenskap for bil, og bare lar praten gå? Altså et lite mini-talkshow hvor bil og entusiasme står i sentrum.

Det er kort oppsummert hva Brooms egen nettserie om bil handler om. Nå er det ganske nøyaktig ett år siden Broompraten gikk på lufta for aller første gang, og responsen, den har vært formidabel!

– Broompraten har levert svært gode seertall. Første sesong hadde vi over 160.000 visninger. Det er vi veldig godt fornøyd med, og det er tydelig at episodene har engasjert utrolig mange bilentusiaster der ute. Det forteller redaksjonssjef i Broom, Vegard Møller Johnsen.

Under kan du se teaseren av tidenes første sesong med Broompraten:

Petter Solberg topper listen

I sesong 1 møtte vi blant annet radiovert og tidligere Gatebil-general Geir Schau, komiker Kristian Valen og ikke minst rallyfører Henning Solberg. Sammen har entusiastene levert historier de aldri har delt offentlig tidligere.

– Vi kunne blitt buret inn begge to, forteller Schau etter å ha kjørt en lånt Maserati Ghibli, med en mildt sagt sprek motor under panseret.

Kristian Valen på sin side, mimrer tilbake da han fikk ”blod i bamsen” etter og ha kjørt loop med sin egen Mercedes SL 63 AMG, på bane i Los Angeles.

I tillegg til å dele spennende fremtidsplaner, ble vi med Petter Solberg hjem til hans private bilmuseum i Torsby.
I tillegg til å dele spennende fremtidsplaner, ble vi med Petter Solberg hjem til hans private bilmuseum i Torsby.

– Med så strålende respons etter første runde, bestemte vi oss fort for å lage en ny sesong. Denne gangen finslipte vi konseptet og fikk dessuten med en fantastisk god bukett gjester. Vi snakker rett og slett om bautaer innenfor bilmiljøet i Norge, sier Møller Johnsen, og legger til at Petter Solberg så langt er den mest sette episoden med nærmere 50.000 visninger.

Gjør deg klar - nå braker det løs med mer bil-TV!

Mange høydepunkter

I sesong to møter vi nemlig tre ganger verdensmester Petter Solberg, tidligere rallycrosskonge og FRP-politiker Martin Schanche, Brooms egen Jan Erik Larssen, Remo Caprino og ikke minst samferdselsminister Ketil Solvik-Olsen.

– Høydepunktene er mange. Il Tempo Gigante, en lattermild statsråd på drømmetur i Ferrari 488 og Jan Erik Larssen som gløder over av entusiasme. Det er klart det smitter over til seerne, smiler Møller Johnsen.

Nå har over 350.000 sett Broompraten. Det syns vi fortjener et aldri så lite tilbakeblikk. Derfor har vi samlet alle episodene HER.

Vi har i tillegg spurt vår egen bilekspert, Benny Christensen, om hvilken episode han liker aller best:

– Et veldig vanskelig spørsmål du stiller der, men om jeg MÅ velge tror jeg faktisk det blir møtet med Jan Erik Larssen. Til tross for at det er den lengste episoden syns jeg den fremstår kortest. Her er det alt fra latterkrampe til livets mørkeste sider som blir presentert. Rett og slett en utrolig fin sammensetting, mener Benny.

Her kan du se hvorfor Benny mener denne episoden treffer best. Hvilken er din favoritt?