Foto: Adrian Dennis

Fotballryktene: – Real Madrid har åpnet samtaler med Chelsea for å sikre seg klubbens sisteskanse

London-klubben skal også være villig til å selge Diego Costa i januarvinduet.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Real Madrid har åpnet samtaler over en overgang for Chelsea-keeper Thibaut Courtois, ifølge engelske Mirror.

Den spanske giganten skal være villig til å vente til sommeren for å få fullført overgangen for den belgiske stjernekeeperen.

24-åringen skal angivelig stå øverst på ønskelisten til spanjolene, selv om nåværende førstekeeper Keylor Navas var med på storklubbens rekke på 40 kamper uten tap denne sesongen.

Sisteskansen har en avtale med London-klubben som går ut sommeren 2019, og Madrid-klubben er klar til å legge 25 millioner pund på borde for å sikre seg keeperkjempen.

Real Madrid skal også være interessert i Tottenhams stjerneskudd Dele Alli, melder Sunday Express.

Antoine Griezmann har blitt lovet trøye nummer sju i Manchester United, ifølge Mirror. Rødtrøyene er villige til å betale 70 millioner pund for den franske stjernespissen. Atletico Madrid-spilleren skal stå øverst på José Mourinhos ønskeliste.

Chelsea har satt en pris på 130 millioner pund for Diego Costa, og skal være villige til å selge stjernespissen denne måneden, skal man tro Sunday Times.

Lørdag ble Wayne Rooney tidenes mestscorende for Manchester United. Ifølge The Sun er det forventet at 31-åringen vil motta et tilbud fra den kinesiske superligaen, med en lønn på én million pund i uka.

Etter sigende skal West Ham nå vurdere å godta et utlån for bråkebøtta Dimitri Payet (29). Den lille teknikeren er aktuell for Nice, skriver Mirror. Men også Paris St-Germain og Marsielle skal være interesserte i franskmannen.

Sunderland har hatt en svak sesongen under David Moyes. Klubben ligger nederst på Premier League-tabellen. Moyes kan komme til å hente inn de to veteranene Robbie Keane og Joleon Lescott, ifølge Sunday Express. Begge de to, som til sammen er 70 år, er for øyeblikket klubbløse.

Paul Pogba ble tidenes dyreste fotballspiller da Machester United hentet ham tilbake fra Juventus i sommer. Nå advarer den nederlandske fotballlegenden Ruud Gullit midtbanespilleren.

Han mener den franske superstjernen kan komme til å gå i samme felle som Memphis Depay hvis han ikke har fullt fokus på fotballen.

– Han er kanskje tidenes dyreste i verden, men det betyr ingenting om han bruker mer tid på klesstilen sin, fargene på håret eller sosiale medier, sier fotballlegenden til Mirror.