Foto: Sarpsborg 08

Serbisk U21-landslagskeeper klar for Sarpsborg 08

Stefan Cupic (22) signerte toårskontrakt.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

– I Stefan Cupic får vi en keeper som er god med beina. Han har stor rekkevidde, er en god skuddstopper og er en veldig energisk keeper med et vinnende vesen, sier sportssjef Thomas Berntsen i en pressemelding.

Serberen har signert en toårsavtale med Sarpsborg 08. 22-åringen var i 2013 med da U19-landslaget til Serbia gikk helt til topps i EM.

– Jeg er veldig glad over å komme til Sarpsborg 08. Det er en utrolig flott klubb med et godt lag og fint stadion. Jeg har blitt tatt utrolig godt i mot og merket raskt at dette er en spesiell klubb med en skikkelig fin spillergruppe, sier Cupic.

Cupic, som kommer som bosmanspiller, har spilt 75 kamper i den serbiske toppserien. Nå skal han kjempe med Anders Kristiansen om keeperplassen.

– Det blir spennende å se de to utvikle hverandre videre. Nøkkeloppgaven for Cupic blir nå å være tålmodig, men samtidig litt rastløs. Han har et kjempepotensiale, men må jobbe knallhardt. Konkurransesituasjonen mot Anders blir knalltøff, men vi får inn en vinnerskalle som er ekstremt dedikert i arbeidet sitt. Vi tror han tar nye steg under Jerry Knutsson, sier Berntsen.