Agüero-møte skaper spekulasjoner

Pep Guardiola og Sergio Agüero observert i møte få timer etter at City presenterte ny spiller.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Sergio Agüero har denne sesongen ikke levert spill på nivået argentineren har vært kjent for. Under sin nye manager Pep Guardiola har det ikke den lille magikeren blitt brukt på samme måte og oftere blitt trukket bort fra situasjonene han trives best i foran mål.

I tillegg har Agüero opplevd å bli plassert på benken, selv når han har vært skadefri, noe som vakte stor oppsikt før Mesterliga-kampen mot Barcelona i Mesterligaen. En kamp Manchester City til slutt tapte 0-4.

28-åringen skapte også overskrifter i storkampen mot Chelsea da han ble utvist for å ha feiet ned David Luiz på overtid av oppgjøret, en utvisning som kostet ham fire kampers karantene.

Se grisetaklingen i videovinduet øverst!

Likevel står City-spissen bokført med 18 scoringer denne sesongen, noe som skal sies å være meget respektabelt på en halv sesong.

Nå har imidlertid den brasilianske juvelen Gabriel Jesus ankommet Etihad Stadium. Det kan by på uvant konkurranse for Agüero på topp, og britiske medier spekulerer i om Agüeros regjeringstid i Manchester kan nærme seg en ende.

Fredag formiddag dukket det opp bilder av Agüero i møte sammen med Pep Guardiola og en tredje person på en resturant i det populære strøket Deansgate i Manchester.

Ifølge The Daily Mail er bildene fra torsdag kveld, bare timer etter presentasjonen av Jesus, og mannen ved Agüeros side skal være spillerens egen agent.

Det setter virkelig fart på spekulasjonene om at en overgang kan være i gjære for den lille argentineren. Avisen skriver at Agüero skrev under på en ett års forlengelse av sin nåværende kontrakt i fjor, og er dermed bundet til klubben frem til 2020. Det betyr at om Agüero skal forlate de lyseblå fra Manchester i nærmeste fremtid, så blir det etter alle solemerker for en klekkelig sum.