Sophie Elise (22) hadde et særdeles travelt år i 2016 hvor hun skrev bok og blogg, tømte sjelen sin, deltok på kjendis fester og til slutt ble det nok for 22-åringen.

– Jeg tillot aldri meg selv å ha en periode fri og når jeg da skulle ha fri og dro til Harstad, så skrev jeg bok. Jeg hadde ikke en eneste fridag i 2016, bortsett fra da jeg ble innlagt på sykehus fordi jeg var sliten, forteller Sophie Elise til God Kveld Norge.

Finne seg selv

Nå skal bloggeren ta mer vare på seg selv og forteller at det viktigste i 2017 blir å finne seg selv og hvordan hun skal være som menneske.

Tryggheten finner hun i fortiden og har nå tatt opp kontakten igjen med ekskjæresten Mathias. Paret flyttet sammen fra Harstad til Oslo, men forholdet tok slutt i 2014. Nå er forholdet mellom de to bra igjen.

– Vi har det veldig hyggelig sammen og er veldig nære hverandre på en sterk måte. Han har kjent meg hele mitt liv og han kjenner meg uten penger og uten kjent navn, og har likt meg hele veien, avslutter Sophie Elise til God Kveld Norge.

Se God Kveld Norge på lørdager kl. 22.15 eller på Sumo