Bekreftet: Ny nordmann klar for Premier League

Omar Elabdellaoui blir lagkamerat med Adama Diomande og Markus Henriksen i Hull.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Se Omar-finten i videovinduet øverst!

Se Premier League lørdag fra 13.00 på TV 2 Sport Premium og TV 2 Sumo!

Slik skaffer du deg Premier League-tilgang!

Spill Fantasy Premier League!

Omar Elabdellaoui er klar for Hull. Det bekrefter nordmannens klubb Olympiakos fredag.

Forsvarsspilleren har signert en utlånskontrakt som strekker seg til sesongslutt, og gjenforenes dermed med manager Marco Silva som han nøt stor suksess under i Olympiakos forrige sesong.

25-åringen blir dermed Hulls tredje nordmann, ettersom både Adama Diomande og Markus Henriksen allerede spiller for klubben som for øyeblikket ligger på 18. plass i Premier League.

Hull-manager Silva utelukket ikke tidligere på dagen fredag at deres nye nordmann vil bli spilleklar til søndagens oppgjør mot Chelsea.

– Vi får se. Vi må gjøre unna papirene hurtig, sa han til BBC Humberside.

Se Chelsea-Hull søndag 17.30 på TV 2 Sport Premium og TV 2 Sumo!

Tilbake til England
Elabdellaoui ble hentet til England og Manchester City fra Skeid allerede som 16-åring, men fikk aldri førstelagskamper for de lyseblå. Som City-spiller ble han lånt ut til Strømsgodset, Feyenoord og Eintracht Braunschweig, før avtalen med Braunschweig ble gjort permanent våren 2013.

Sommeren etter ble han solgt videre til greske Olympiakos, der han har vunnet to ligatitler på to sesonger. Den siste av de to vant han altså under Hulls nye manager.

I Olympiakos imponerte nordmannen til tider stort, noe videoen øverst er et tydelig bevis på. Der herjer høyrebacken mot selveste Juventus i Mesterligaen, og demonstrerer deretter finten overfor TV 2s reporter!

Les også: Dette er «Dio» og Henriksens nye sjef

Den nye Hull-managere har vært aktiv på overgangsmarkedet siden han ble ansatt 5. januar, og den norske høyrebacken er portugiserens tredje nysignering. I tillegg til Elabdellaoui har også Evertons Oumar Niasse ankommet på lån, mens Portos Evandro er signert på en permanent avtale.

Tidligere på dagen fredag ble det også bekreftet at Hull har solgt Jake Livermore til WBA.