Fotballryktene: – Arsenal-fansen biter negler etter Sánchez' kryptiske Instagram-melding

Mens Thibaut Courtois skal ha bestemt seg for å forlate Chelsea.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Januarvinduet beveger seg sakte men sikkert mot sin ende. Vi har ennå ikke sett de helt store stjernene flytte på seg, men på ryktebørsen er det på ingen måte stille.

En kryptisk Alexis Sánchez-melding får Arsenal-fansen til å sette fyrstekaken i vrangstrupen.

På sin Instagram-konto har chileneren lagt ut et bilde av seg selv hvor han skriver at alt ikke står like bra til bak lukkede dører. Sánchez har ennå ikke skrevet under på ny kontrakt med Arsenal og britiske medier spekulerer nå i om angrepsstjernen hinter til at han ønsker seg bort fra klubben. The Sun hevder på sin side at meldingen er dedisert til hans kusine hjemme i Chile, som nylig gikk bort.

Thibaut Courtois kan se ut til være tapt for Chelsea. I fredagsutgaven av The Sun hevdes keeperen allerede å være mentalt klar for en overgang til Real Madrid.

Den belgiske keeperen, som tilbragte tre sesonger på lån hos byrival Atlético, forventer at Los Blancos vil gjøre det de kan for å hente ham i sommer. Courtois' kone og barn bor visstnok fremdeles i Madrid, og den britiske avisen hevder å vite at 24-åringen allerede har søkt om skoleplass for sin datter Adriana i den spanske hovedstaden.

I samme by har Diego Simeone ifølge The Telegraph åpnet for muligheten til at Atleticos stjernespiss Antoine Griezmann kan forsvinne i sommer. 25-åringen har i lang tid vært ønsket av en rekke storklubber over hele Europa, med Manchester United som en av dem. Om Ed Woodward og co. bestemmer seg for å møte EM-toppscorerens utkjøpsklausul på 900 millioner kroner, skal visstnok ikke Simeone stille seg på bakbena om franskmannen ønsker å forlate Vicente Calderón.

Farsen rundt Dimitri Payet kan se ut til å nærme seg en konklusjon. Etter å først ha ønsket seg bort fra West Ham, for deretter å ha gått til streik mot klubben som på mange måter plasserte ham på stjernekartet, nærmer den franske midtbanemannen seg nå en retur til Marseille.

The Times skriver at West Ham-manager Slaven Bilic (som for sikkerhets skyld benyttet seg av samme strategi som Payet da han ville bort fra West Ham en gang i tiden) har sagt seg villig til å la 29-åringen om prisen er høy nok. Selv om West Ham for tiden er godt rustet økonomisk, skal London-klubben være villige til å la Payet reise hjem for mellom 250-300 millioner kroner.

Carl Jenkinson og Crystal Palace har lenge sett ut til å være en romanse som ville ende i ekteskap. Den gang ei. Ifølge The Guardian har ikke partene klart å bli enige om de personlige betingelsene, så både Crystal Palace og Carl Jenkinson må finne tilbake til Tinder-appen og fortsette å sveipe.

En annen mann som er på jakt etter ny arbeidsgiver er Southamptons midtstopper José Fonte. Portugiseren har i lengre tid vært linket til diverse Premier League-konkurrenter, og nå skriver ESPN at sørkystklubben har godtatt et bud på 85 millioner kroner fra West Ham på den 33 år gamle portugiseren.