ANNONSØRINNHOLD:

Vi skal hedre ildsjelene i norsk ishockey - nominér din kandidat

Kjenner du noen ildsjeler som fortjener litt oppmerksomhet? Nå kan du nominere din kandidat.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Det kreves selvsagt penger for å drifte en ishockeyklubb, men mye viktigere er den dugnadsinnsatsen som legges ned hver eneste uke, og som sørger for at ting bare funker. At isen er der. At lyset er på. At flaskene står der de står. At køllene er tapet og at garderoben er rydda.

TV 2 skal i samarbeid med MECA gå sammen om å finne frem til, og hedre noen av norsk ishockeys største ildsjeler. De skal få den oppmerksomheten de fortjener, 25 000 kroner til tiltak i egen klubb, samt en reise til hockey-VM i mai.

Her kan du nominere din kandidat.

– I norsk hockey finnes det mange som står på litt ekstra, slik at store og små skal kunne drive en idrett de elsker, og sikre vekst og rekruttering for norsk hockey. Denne innsatsen blir ofte litt usynlig, men norsk hockey hadde ikke overlevd uten den, og derfor ønsker vi å trekke frem disse hverdagsheltene sier Hilde Nagel, marketingsjef i MECA Norway AS.

Skal hedre ildsjeler

Frem til 1. mars vil vi ta imot kandidater, historier, begrunnelser, oppfordringer og likes på Facebook-siden til TV2 Hockey. Gjennom sluttspillet i februar og mars vil de tre heldige presenteres. Juryen vil bestå av hockeyengasjerte mennesker fra MECA, TV2 og Norges Ishockeyforbund.

– Det er sikkert hundrevis av gode kandidater, men denne gangen har vi landet på at vi trekker frem tre stykker. Vi oppfordrer alle klubber til å nominere frivillige som fortjener ekstra oppmerksomhet, forteller Nagel.

Gå inn på Facebook-siden til TV 2 Hockey og nominér eller stem, slik at vi kan hedre de som hedres bør!

Bilverkstedkjeden MECA har de to siste årene vært en av hovedsponsorene til Norges Ishockeyforbund. MECA har blant annet gått inn med midler til Isbjørnprosjektet, etablert MECA Hockey Games og vært avsender av landslaget under Hockey-VM.

MECA-fondet har også vært med siden starten av samarbeidet. Her har klubber landet rundt kunnet søke om midler gjennom sitt lokale MECA-verksted, og over 150 000 kroner er delt ut så langt.