TIL MANCHESTER UNITED? Bernardo Silva kobles til klubben Radamel Falcao floppet i. (AP Photo/Claude Paris)
TIL MANCHESTER UNITED? Bernardo Silva kobles til klubben Radamel Falcao floppet i. (AP Photo/Claude Paris) Foto: Claude Paris

Fotballryktene: – Manchester United vil sprenge banken for portugisisk midtbanespiller

Og Marseille gjør nok et forsøk på å kjøpe Dimitri Payet.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Ny dag, nye rykter.

Manchester United har banken full av penger. Milliarder av kroner har blitt brukt de siste årene for at laget skal være med å kjempe om en topp 4-plassering.

Nå planlegger de røde djevlene å legge inn et bud på 730 millioner kroner for Monacos 22 år gamle midtbanespiller Bernardo Silva. Det skriver The Sun.

Silva fikk én kamp for A-laget til Benfica før han gikk på lån til Monaco i 2014/15-sesongen. Overgangen ble seinere gjort permanent, og nå blomstrer Silva i fyrstedømmet.

Marseille har to ganger fått bud på Dimitri Payet avslått. Nå vil den franske storklubben prøve seg for tredje gang, skriver Sky Sports. Det forrige budet som ble avslått lød på 210 millioner kroner.

Payet har blitt tvunget til å trene med juniorlaget til West Ham den siste tiden. Han skal være villig til å gå ned i lønn for å komme seg vekk fra klubben.

En som ser ut til å bli i West Ham er kantspilleren og angriperen Michail Antonio. Antonio er i ferd med å skrive under på en ny kontrakt som binder ham til klubben i fem og et halvt år. Ukelønnen vil være på pene 730 000 kroner, skriver The Guardian.

Arsenal er i forhandlinger om kontraktsforlengelse med Alexis Sanchez. Juventus har vært blant beilerne, men Arsenal har høflig avvist italienerne. Tre spillere som foreløpig ikke ser ut til å være i Arsenals langtidsplaner er Jack Wilshere, Alex Oxlade-Chamberlain og Kieran Gibbs. Trioen har bare 18 måneder igjen av kontraktene sine, men Arsenal har ennå ikke gjort noe fremstøt, skriver Evening Standard.

Crystal Palace kjemper en desperat kamp for å unngå nedrykk denne sesongen. Redningen kan være Tottenhams venstreback Ben Davies. Palace vil legge 105 millioner kroner på bordet for Davies, men Spirs vil ha det dobbelte, skriver The Sun.

Aston Villa Ligger i ingenmannsland i Championship, men ønsker å få inn en spiss for å nærme seg topp 6-lagene i divisjonen. Birmingham-klubben har lagt inn et bud på 63 millioner kroner på spissen Jordan Rhodes, men Middlesbrough har foreløpig takket nei, skriver Daily Mail.

Hull skal være svært nær ved å signere den norske landslagsbacken Omar Elabdellaoui fra Olympiakos. Det skriver Sky Sports.

Samtidig har Burnley lagt inn et bud på knapt 80 millioner kroner for Hulls midtbanespiller Robert Snodgrass, skriver Daily Mail. Også Barnsleys 26 år gamle forsvarer Marc Roberts er aktuell for klubben.