Fotballryktene: – Juventus vil bytte denne spilleren med Sánchez

Mens Antoine Griezmann nærmer seg Manchester United. Få dagens rykter her!

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Vi venter fremdeles på en ny stor overgang i det åpne januarvinduet, men ting kan være på gang.

Mye tyder nemlig på at Memphis Depay forlater Manchester United i løpet av meget kort tid. Franske L'Equipe skriver at United og Lyon er enige om en overgang for angriperen, men det gjenstår fremdeles noen detaljer før klubb-byttet går i boks for nederlenderen.

Samtidig melder The Sun at United er så fornøyde med Zlatan Ibrahimovic at de ønsker at supersvensken blir værende på Old Trafford i ytterligere to sesonger.

Men den kanskje største United-relaterte nyheten kommer fra The Independent. Avisen melder at United kan komme til å sette ny overgangsrekord i sommer i jakten på Atlético Madrid-stjernen Antoine Griezmann. United skal angivelig ha fått større tro på at en overgang kan gå i boks, noe som kan resultere i at Atlético gjør et nytt forsøk på å hente Diego Costa tilbake til den spanske hovedstaden.

Og når vi er inne på Diego Costa. Flere britiske aviser meldte tirsdag at Costa, som var tilbake på trening med resten av laget, kommer til å forlate Chelsea til sommeren. Nå skriver Telegraph at Álvaro Morata er plukket ut som erstatteren på spissplass. Real Madrid-spissen var heftig linket til Chelsea i sommer før han signerte en ny kontrakt med Los Blancos.

En annen mulighet for Chelsea er å hente Romelu Lukaku tilbake til Stamford Bridge. Det skriver Mirror.

Arsenal-fansen bekymrer seg fremdeles for fremtiden til Alexis Sánchez. Chileneren har ennå til gode å signere en ny kontrakt med Arsenal, og ryktene om en exit har svirret den siste tidene etter rapporter om at Sánchez er stadig mer frustrert i London. Mirror skriver at Juventus vil skru sammen en avtale for å hente angriperen til Torino, samtidig som midtbanespiller Miralem Pjanic og en god sum penger går andre veien.

Se Pjanic få drømmetreff mot Manchester City i videovinduet øverst på siden!

Tuttomercatoweb.com skriver at Manchester United er interessert i Monacos venstrebacktalent Benjamin Mendy (22). Det kommer samtidig som ryktene om at Luke Shaw er ferdig i klubben.

Daily Mail skriver at Crystal Palace har kastet seg inn i kampen om Liverpool-midtstopper Mamadou Sakho. Franskmannen har ingen fremtid på Anfield.

Lite spilletid hos den regjerende Premier League-mesteren gjør at Leonardo Ulloua har lagt inn et ønske om å bli solgt fra Leicester. Ifølge Express har varsellampen startet å blinke hos West Brom, Hull, Sunderland og Swansea.

Samme avis skriver at Everton kommer til å gi AC Milan beskjed onsdag om de vil tillate Gerard Deulofeu å dra til Serie A-klubben på lån eller ikke.