The Guardian: – Chelsea selger Costa i sommer

Diego Costa er tilbake på trening med Chelseas førstelag, men ønsker seg fremdeles bort fra klubben.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Etter å ha trent på egenhånd de siste dagene var Diego Costa tirsdag tilbake i full trening sammen med resten av Chelseas førstelagstropp.

Se hva ekspertene sa om Costa-sagaen i helgen øverst!

Angriperen skal ha erklært seg friskmeldt for sin vonde rygg, og etter å ha blitt sjekket av Chelseas medisinske team fikk Spanias landslagsspiss grønt lys til å trene med førstelaget.

Anerkjente aviser varsler salg
Nå er det opp til manager Antonio Conte om Costa får spilletid i helgens oppgjør mot Hull City.

For tirsdag kveld melder de anerkjente engelske avisene The Guardian, The Telegraph og The Independent alle at Costa har bestemt seg for å forlate Chelsea ved sesongslutt i såkalte «eksklusive» artikler planlagt publisert i onsdagens aviser.

Nekter å forlenge kontrakten
Angriperen som har scoret 14 mål i Premier League hittil skal ha gjort det klart for klubbledelsen at han ikke vil forlenge kontrakten og lagt inn et krav om å bli solgt ved sesongslutt.

– Chelsea har innsett at de ikke vil makte å overtale Costa til å skrive under på en ny kontrakt som strekker seg etter 2019-sesongen. Derfor har klubben bestemt seg for å lytte til bud på 28-åringen i sommer, slår The Guardian fast.

Kina skal fremdeles være et aktuelt stoppested for Costa til sommeren.

Den engelske avisen The Independent mener imidlertid å ha kjennskap til at Barcelona skal ha kastet seg inn i jakten på kraftspissen.

Ifølge avisen skal Barcelona være klar til å by 450 millioner kroner og utfordre klubbene i Chinese Super League i jakten på Costas signatur.