Oilers slo kraftig tilbake: – Det er ingen som tar oss når vi spiller slik som dette

Stavanger Oilers er tilbake på vinnersporet etter en knusende 7-2-seier mot Storhamar.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Stavanger Oilers – Storhamar 7-2:

Etter to strake tap bestemte seg Stavanger Oilers-spillerne seg for å lufte stemningen og ta et oppvaskmøte før oppgjøret mot Storhamar.

Se alle scoringene øverst!

Det var åpenbart en god idé. For serielederen valset over Storhamar og vant overbevisende 7-2 torsdag kveld.

– Det er ingen som tar oss når vi spiller slik som dette. Dette var en opptur etter de siste kampene. Vi har spilt ganske bra, men ikke fått godt nok betalt i de siste, sa Oilers' Markus Søberg til TV 2 Sporten.

– Lagkameratene spilte med tryllestav!
Søberg scoret to mål i storseieren.

– Det er lett å score når du spiller sammen med spillere som spiller med tryllestav i blant, gliste han.

TV 2-ekspert Bjørn Kr. Erevik var mektig imponert over det Oilers presterte mot Storhamar.

– Spesielt i andre periode så dominerte Oilers fullstendig. Storhamar var på noen farlige overganger, men dette kontrollerte Oilers fullstendig, mente eksperten.

– Storhamar tok ledelsen tidlig, men etterpå snudde Oilers kampen og så seg ikke tilbake. Det ble en overbevisende seier, sa Erevik.

Snudde og vant
Alexander Reichenberg sendte Storhamar i ledelsen allerede etter to minutters spill i Stavanger. Men så våknet hjemmelaget.

To mål av Søberg, ett hver av Joshua Soares, Magnus Hoff og Spencer Humphries sørget for at Oilers snudde kampen til 5-1-ledelse etter andre periode. I siste periode økte Soares til 6-1-ledelse etter sin andre fulltreffer for dagen.

Noen minutter før slutt satte Dan Kissel inn 7-1 etter en kontring.

På tampen reduserte Martin Gran til 2-7 for Storhamar, som også ble sluttresultatet.

I tredje periode måtte tomålsscorer Søberg ut med skade etter et ublidt møte med vantet. Søberg så ut til å ha pådratt seg en skade i hånden.

– Han så ut til å være maks uheldig der, sa Erevik om episoden.

5-0 til Stjernen
Stavanger topper tabellen ni poeng foran Lørenskog, som har to kamper mindre spilt.

Serietoeren fra Romerike møter Manglerud Star på borteis torsdag. For Storhamar var det lagets andre strake tap. Hedmarkingene har kun tre seirer på sine sju siste oppgjør i eliteserien.

Stjernen varmet opp til lørdagens utendørskamp mot naborival Sparta Sarpsborg ved å knuse Kongsvinger 5-0. Tre av målene kom i første periode.

Fredrikstad-klubben ligger på sjetteplass etter tre strake seirer. Stjernen har 52 poeng, og avstanden opp til seriefrier Vålerenga (55 poeng) er ikke avskrekkende.