SLAPP MED SKREKKEN: Manchester Uniteds stjerneskudd Marcus Rashford.
SLAPP MED SKREKKEN: Manchester Uniteds stjerneskudd Marcus Rashford. Foto: Greg Baker

Rashford involvert i bilkrasj på motorveien

Manchester Uniteds stjerneskudd Marcus Rashford slapp med skrekken etter å ha krasjet sin rådyre Mercedes på vei hjem fra trening.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Det kunne gått virkelig ille da en annen bilist traff Marcus Rashfords rådyre sorte Mercedes CLA 45 coupé 24 timer før Manchester Uniteds oppgjør mot West Ham i Premier League 2. januar.

I høy hastighet traff en annen bilist Manchester United-stjerneskuddets bil på motorveien på bakre høyre side, og påførte bilen store skader.

Slapp med skrekken
Rashford skal ha lykkes med å stoppe bilen og slapp unna ulykken med mindre smerter.

En talsperson for Manchester United bekrefter den uhyggelige hendelsen.

– Marcus Rashford var involvert i en ulykke, men bilulykken var ikke hans feil. Bilen var mulig å reparere etter hendelsen, opplyser en talskvinne for Manchester United til The Sun.

– Kunne endt verre
Den engelske tabloiden The Sun har samtidig snakket med en annen klubbkilde om hendelsen, som sier at bilulykken kunne ha endt mye verre.

– Det var en tøff opplevelse for Marcus, som ikke har hatt lappen lenge. Han kjører alltid forsiktig. Men en annen bilist traff bilen til Marcus og kjørte rett i ham. Han var redd etter ulykken, men ble undersøkt av klubbens legeteam og pådro seg ingen skader. Bilen gikk det verre med, men forsikringen dekker skadene, sier United-kilden.

19 år gamle Rashford har så langt denne sesongen scoret tre mål på åtte kamper fra start for Manchester United. Han er kommet inn som innbytter i åtte kamper i Premier League.

Manager José Mourinho har tidligere uttalt at Rashford har alle muligheter til å bli en klubblegende, og at unggutten kan bli Manchester Uniteds mestscorende spiller gjennom tidene om han fortsetter utviklingen.