Fotballryktene: – Barcelona og Man. City i Messi-samtaler

Samtidig som Pep Guardiola får 2,5 milliarder kroner i overgangsmidler. Få dagens rykter her!

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Det har kanskje ikke gått som ventet for Pep Guardiola i Manchester City, men nå skal angivelig de høye herrer i klubben gi ham muligheten til å snu skuten. Og det kan være tungt skyts på vei inn dørene på Etihad.

Ifølge The Sun møttes ledere fra både Manchester City og Barcelona ved slutten av forrige måned for å diskutere om en overgang for Lionel Messi er mulig. Angivelig er City villige til å betale 1,026 milliarder kroner for argentineren som blir 30 år i juni. Messi venter på en kontraktsforlengelse i Barcelona etter at både Luis Suárez og Neymar har tegnet nye avtaler med katalanerne.

Samtidig melder Daily Star at Guardiola får i overkant av 2,5 milliarder kroner å rutte med for å få City tilbake til toppen av engelsk fotball. Ifølge avisen er Alexis Sánchez, Koke, Virgil Van Dijk og Pierre-Emerick Aubameyang på ønskelisten.

Memphis Depay virker ikke å ha en fremtid i Manchester United, og det virker tilsvarende sannsynlig at han kommer til å forlate klubben snarlig. Daily Mail skriver at Lyon har fått avslag på et bud i overkant av 130 millioner kroner for den nederlandske angriperen. United ønsker minst 180 millioner kroner for Depay.

Daily Mirror melder at Manchester United også holder Celtics venstreback Kieran Tierney under tett oppsyn. 19-åringen er på vei tilbake fra skade og er blitt speidet på av United i løpet av de siste månedene.

The Independent skriver at Manchester United har fått avslag på et bud på det brasilianske 16-årige stortalentet Vincius Junior. Både Arsenal og Barcelona har også vist interesse for spissen.

Vi holder oss til brasilianske spillere. Flamengo ønsker å hente Chelseas Kenedy til klubben på lån, skriver Express. Kenedy var lånt ut til Watford i starten av sesongen, men ble hentet tilbake til Chelsea grunnet manglende spilletid under Walter Mazzarri.

Hva som skjer med Diego Costa, er det få som kan gi noe godt svar på. Independent prøver i alle fall seg på en mulig løsning, og melder tirsdag at både Barcelona og Atlético Madrid kan komme til å gjøre et fremstøt.

Mye tyder på at Dimitri Payet kan være på vei tilbake til Marseille etter at han nektet å spille mer for West Ham. Franskmannen skal være villig til å gå ned i lønn for å presse gjennom en overgang til sin tidligere klubb, ifølge BBC.

The Sun skriver at Middlesbrough noe motvillig kommer til å gå med på å selge Gastón Ramírez til Leicester. Erstatteren vil bli hentet fra Stoke og heter Bojan Krkic.

Ifølge Turkish-Football.com har Hyll forhørt seg om en mulig låneovergang for Fenerbahce-spiss Emmanuel Emenike. Den tyrkiske skal imidlertid være mest interesserte i å få i stand en permanent avtale.

The Guardian melder at West Brom har lagt inn et bud på i overkant av 100 millioner kroner for Hulls midtbanespiller Jake Livermore. West Brom har trappet opp jakten på 27-åringen etter at Morgan Schneiderlin endte opp i Everton.