West Ham-stjerne: – Har ikke snakket med Payet på to-tre uker

Mark Noble sliter med å forstå hvorfor Dimitri Payet ønsker seg vekk.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Det ulmer i West Ham for tiden, der Dimitri Payet har gjort det klinkende klart at han ønsker seg vekk fra klubben snarest mulig.

West Ham-midtbanespiller Mark Noble (29) har tilbrakt hele karrieren sin i klubben, og har liten forståelse for franskmannens ønkse.

– Jeg har vært her hele livet mitt, så for meg er det vanskelig å forstå at noen ikke vil spille for denne klubben. Jeg hadde et godt forhold til ham, men jeg vet ikke hva hans grunner er, sier Noble til the Sun.

– Ikke snakket med ham
29-åringen har ikke snakket med sin misfornøyde lagkompis.

– Jeg har ikke snakket med ham de siste to-tre ukene. Dimi var elsket av fansen her, men fotballen og fansen forandrer seg fort, fastslår Noble.

Det var i forrige uke manager Slaven Bilic fortalte pressen at Payet hadde sagt at han ikke lenger ønsket å spille for klubben.

– Vi har sagt at vi ikke ønsker å selge våre beste spillere, men Payet ønsker ikke å spille for oss. Vi kommer ikke til å selge ham, sa Bilic.

Se utdrag fra pressekonferansen øverst!

– Riktig av Bilic
Noble mener det var helt riktig å gå ut på den måten.

– Dimi sa tydelig til manageren at han ikke ønsket å spille for oss lenger, så sjefen gjorde rett i gjøre slik, sier Noble, som også mener det var helt rett å vrake franskmannen.

– Jeg vet at dersom noen ikke ønsker å spille for laget, så er det best at de ikke spiller, sier Noble.