FRUSTRERT: Etter fire tap på de siste seks kampene er det tydelig frustrasjon hos serieleder Stavanger Oilers. Senest lørdag røk de på et 2-4-tap mot Stjernen.
FRUSTRERT: Etter fire tap på de siste seks kampene er det tydelig frustrasjon hos serieleder Stavanger Oilers. Senest lørdag røk de på et 2-4-tap mot Stjernen. Foto: Jon Olav Nesvold/NTB Scanpix

– Alle venter på at det skal gå til helvete med oss

Tommy Kristiansen (27) mener at folk nyter Stavanger Oilers motgang.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

En drøy halvtime etter mandagens trening skulle startet, var det fortsatt helt folketomt i DNB-Arena.

Spillerne satt i møte med trener Pål Gulbrandsen, etter at serielederne har tapt fire av de seks siste kampene.

«Det er frustrasjon hele veien, og det er sånn det er når det butter. Ikke sant, og da blir det sånn. Det er ikke lett å sette fingeren på noe», sier en av spillerne når han går forbi TV 2s kamera sammen med Gulbrandsen.

Se Oilers- Storhamar på tv2sumo.no, tirsdag klokken 19.00!

Selv toner treneren det hele ned.

– Når vi taper fire kamper så er det galt, og når vi vinner 30 kamper før det så er det også galt. Vi er klar over at vi kommer til å komme i dårligere periode i løpet ev en sesong, og det må vi takle på samme måte som når det går bra over lengre tid, sier Gulbrandsen til TV 2.

– Har dere luftet ut litt på møtet dag?

– Vi har alltid møter, der vi går gjennom kamper og forbereder oss til nye kamper. Det er ikke noe nytt. Så det er det noen elementer som vi selvfølgelig må jobbe litt med. Jeg har en veldig god dialog med spillergruppen. Det er noe jeg bygger min filosofi på, så vi prater sammen hver dag. Det er som normalt, hevder han.

Ifølge Tommy Kristiansen har de allerede gjort grep som kommer til å bli tydelige i neste kamp mot Storhamar på tirsdag.

– Det var et positivt møte i dag, og jeg tror det kan gjøre utslag. Vi har gjort noen grep nå som vi øvde på på treningen i dag. Det er noen småting som vi har justert på fra kampen mot Stjernen på lørdag, og jeg tror det kan sjokkere motstanderen. Det virker smart det Pål har gjort nå, sier han.

27-åringen mener folk nå nyter Oilers sin motgang.

– Hele hockey-Norge venter jo på at det skal gå til helvete med oss, og det tirrer oss litt. Alle venter på at vi skal tape, og det er ingen som ønsker at vi vinner serien, så det skal bli deilig å vise «f*** you-fingeren» til de andre, og begynne å vinne igjen. Det er alle mot oss, så enkelt er det. Men jeg skal love deg at når vi står der til slutt så er det vi som kommer til å heve medaljen, mener Kristiansen.